Michelisz_adamo_box

Fotó: Eurosport

A rázósan alakuló marrakeshi hétvége után igen biztatóan kezdődött a paul ricardi verseny Michelisz Norbi számára, a magyar pilóta José Maria Lopez és Sebastien Loeb mögött harmadik lett a pénteki félórás teszten.
Norbi hátránya továbbra is tetemes, az argentin pilótához képest kilenc tized, ám a Marokkóban tapasztalt két másodperc után már ez is felüdülést jelent. Mivel egyelőre csak a teszten vagyunk túl, ráadásul állítólag Norbi feltett egy szett új gumit a végén, egyelőre korai lenne polírozni a fanfárokat, és a magyar pilóta is visszafogottan nyilatkozott az edzés után.
WTCR
Tényleg világsztárt igazolt a Zengő Motorsport
17 ÓRA
"Még nem vagyok boldog, de egy kicsit már csökkent bennem a feszültség, hiszen kezd visszajönni az a jó érzés az autóban, amit eddig hiányoltam. Pontosan nem tudom, hogy ez minek tudható be, de az biztosan segített, hogy kaptunk némi segítséget a másik boxból (a gyári csapattól), akik már teszteltek itt korábban" - mondta Norbi a 'zengomotorsport.hu'-nak.
A magyar pilóta a WTCC hivatalos honlapjának is nyilatkozott, és nagyjából hasonló dolgokat emelt ki, mit a videóban.
"Elégedett vagyok, hiszen sikerült előrelépnünk az autó beállításaival, és minden jól működött, amit kipróbáltunk. Viszont még így is rengeteg munka vár ránk. Érezni lehet, hogy még sok van az autóban, de kell egy kis idő, hogy tökéletesen érezzem magam benne."
Zengő Zoli csapatfőnökként egy ütős beszólással és némi mókázással járult hozzá a magyar szurkolók hangulatának javításához. :) Ezt az alábbi videóban találjátok.
Norbiék számára holnap 9:15-kor folytatódik a műsor az első szabadedzéssel, amelyet az Eurosport Player webTV élőben közvetít.
Fotó: WTCC Media
[ad#2]
WTCR
Új helyszín került be a WTCR 2021-es naptárába
11/05/2021 08:52
WTCR
Először nyert a Hyundai Elantra N, Nagy Dani pedig ötödik
09/05/2021 17:32