Michelisz_marrakesh_fp1

Fotó: Eurosport

Michelisz Norbi számára jól kezdődött a marrakeshi hétvége, a Zengő Motorsport pilótája az első edzésen Yvan Muller, Gabriele Tarquini és Tom Chilton mögött a negyedik időt szerezte meg a narancs-fekete Honda Civic-kel. A magyar versenyző két alkalommal is vezetett, végül pedig fél másodperces hátránnyal lett negyedik. Komoly előrelépés ez a monzai tortúra után, amikor az FP1-en gáz- és fékpedál problémák miatt érdemi kört sem tudott megtenni.
"Túl vagyunk az első szabadedzésen, és az autó érzésre sokat javult. Vannak még apró gondjaink, amiket meg kell oldanunk a nap folyamán, legkésőbb az időmérőig. Összességében úgy érzem, technikailag fejlődtünk, és jó érzés, hogy ez látszik az időeredményekben is. Viszont azt gondolom, hogy valószínűleg egy kicsivel jobb állapotú gumijaink maradtak Monzából, mint a többieknek. Örülök ennek a negyedik helyezésnek, és annak is, hogy úgy éreztem, sok maradt még abban a körben."
WTCR
Bejelentették a negyedik audis versenyzőt a WTCR-ben
15/04/2021 18:21
"Az autó az edzés elejétől kezdve versenyképes volt, több ellenfelem mögött is autóztam, és éreztem, hogy szinte mindenkinél gyorsabb vagyok. Rendszereznünk kell a megszerzett adatokat, hogy a lehető legjobb formában tudjunk odaállni az időmérőre. A Q2-be jutás lesz a célom"- mondta Norbi az edzést követően.
A marrakeshi program magyar idő szerint 14:15-kor folytatódik a második szabadedzéssel, amit 17:30-kor az időmérő követ. Előbbit az Eurosport Playeren, utóbbit az Eurosport 1-en láthatjátok élőben.
Fotó: Zengő Motorsport
WTCR
A tavalyi nehézségek ellenére nem akart új csapatokat a Hyundai Motorsport főnöke
13/04/2021 14:23
WTCR
Tarquini szerint régen nem voltak olyan felkészültek, mint most
12/04/2021 16:05