Michelisz Norbi láthatóan nehezen tudta eldönteni a második salzburgi futam után, hogy bánkódjon vagy örüljön. A magyar pilóta a második helyről rajtolhatott, a sikánban viszont Tiago Monteiro valahogy elé gyömöszölte magát. Később aztán José Maria Lopez is megelőzte a Citroennel, így végül a negyedik helyen intették le.
Az utóbbival kapcsolatban nem nagyon volt mondandója, a C-Elysée látványosan erősebb volt az egyenesben, mint a Honda, az argentin úgy ment el Norbi mellett, hogy esélye sem lehetett levédekezni a támadást. A rajt utáni Monteiro-féle előzést viszont már a zengős pilóta is véleményesnek tartja.
"A rajt utáni pillanatok voltak a döntőek, amikor az első sikánban hárman fékeztünk egymás mellett (Norbi, Monteiro és Bennani). Talán lehettem volna egy kicsit kockázatvállalóbb, és akkor nem tudott volna Monteiro megelőzni. Az viszont látszott, hogy ma nem volt esélyünk a futamgyőzelemért harcolni" - mondta Norbi a 'zengomotorsport.hu'-nak.
Adria
Halasztják az olasz WTCR-futamot, a Hungaroring a következő állomás
17/07/2021 09:58
Bár egy dobogós helyezéssel hazatérni mindig jobb mint egy "egyszerű" pontszerzéssel, Salzburgban egy negyedik hely is komoly fegyvertény a jelenlegi erőviszonyok között.
"Ha a hétvége előtt valaki azt mondta volna, kilencedik és negyedik leszek, ismerve a hátrányunkat az egyenesben simán elfogadtam volna. Összességében tehát boldog vagyok, bár egy kicsit elszomorít, hogy a rajt után elszalasztottam a lehetőséget a dobogóra" - zárta Norbi.
Ezúttal belinkelem a Zengő Motorsport videóját, mert Norbi arckifejezése igen beszédes. Egyrészt érthető a csalódottság, egy sportoló mindig bosszús, ha egy picit is úgy érzi, többre is képes lehetett volna, de ez a negyedik hely sem rossz, főleg az előzmények után.
WTCR
Ismét fejlesztik a Renault-t, és visszatérnének vele a WTCR-be
16/07/2021 10:52
Aragon
Huff: kifejezetten szeretek Yvan Mullerrel csatázni
15/07/2021 10:21