Michelisz_rus_teszt_box_honda

Fotó: Eurosport

Michelisz Norbi a 11. időt futotta a WTCC moszkvai hétvégéjének első napján, amikor a hivatalos programba még nem beleszámító fél órás tesztet rendezték. Erre az etapra még nem vonatkozik a gumiszabály, így nem tudni, ki rakott fel új gumikat, és ki döntött a spórolás mellett.
Pontosabban azt tudjuk, hogy Norbi használt Yokohamákon ment, a két gyári Civic-re viszont új slickek kerültek. A tavalyi privát bajnokot nem érték meglepetések az első nap során, és elégedetten zárta a tesztet.
WTCR
A tavalyi nehézségek ellenére nem akart új csapatokat a Hyundai Motorsport főnöke
TEGNAP 14:23
"A pálya olyan volt, amilyenre számítottam, és nagyon jó érzés volt ismét autóban ülni. Nagyjából az összes várakozásom teljesült, ami a vonalvezetést illeti" - kezdte Norbi.
"Ez a 11. hely, amit most elértünk nem igazán mérvadó a hétvége hátralévő része szempontjából. Az autóval haladtunk a jó irányba, többször voltam kinn a boxban, emellett pedig próbáltam memorizálni a pályát. Szerencsére technikailag teljesen rendben volt az autó, és néhány apróságot tudtunk állítani. Hála Istennek sokat időt tölthettem a pályán."
"Az a lényeg, hogy sikerült jól felkészülni a holnapi napra, és bízom benne, hogy ez a 11. helyezés lesz a legrosszabb ezen a hétvégén."
A moszkvai hétvége szombaton magyar idő szerint 7:30-kor folytatódik az első szabadedzéssel.
Fotó: Zengő Motorsport
WTCR
Tarquini szerint régen nem voltak olyan felkészültek, mint most
12/04/2021 16:05
WTCR
Hivatalossá vált, hova küldi Michelisz Norbit a Hyundai Motorsport
12/04/2021 08:28