Ahogy korábbi cikksorozatunkban beszámoltunk róla, a Chevrolet pilóták, és köztük Alain Menu, egyelőre nem rendelkezik szerződéssel a 2013-as WTCC szezonra. Hármójuk közül Yvan Mulleren érzem legkevésbé, hogy ragaszkodna a maradáshoz, bár az is lehet, hogy csak azért olyan visszafogott, mert már pontosan tudja, mit hoz a jövő. Menu ellenben többször is kifejtette, maradni szeretne, legutóbb éppen a Motorsport-Totalnak.
"A paddock híradó szerint a Fordnál, a Ladánál, vagy a Bamboonál fogok versenyezni 2013-ban, de az igazság az, hogy még semmi nincs készen. Nagyon szeretném folytatni, ennek érdekében több vonalon is futnak a tárgyalások, de sajnos nem rendelkezem nagyon sok pénzzel, ami megnehezíti a dolgom. Ráadásul 2013-ban a Hondán kívül nem lesz más  gyártó a bajnokságban" - fogalmazott a svájci veterán.
A WTCC-n kívül korábban az argentin TC2000 túraautó bajnokság jött szóba, ám elképzelhető, hogy Menu végül elmegy GT-zni, ha nem kap állást a Túraautó Vb-n.
WTCR
Huff: figyeljenek, mert a Zengő Motorsport nagy meglepetést fog okozni
3 ÓRA
"Lehet, hogy végül ott fejezem be a pályafutásom. Ám most még túl korai lenne. A versenyzés az életem, és úgy érzem, van még bennem öt jó év a visszavonulás előtt" - zárta a most 49 esztendős Menu.
Ha már a szponzorpénz szóba került, a hírek szerint Yvan Muller lenne képes a legszámottevőbb összeg megmozgatására. Persze ha a Renault tényleg beszáll az RML-hez 2014-től, akkor azt hiszem nem is kérdés, hol tölti Muller a következő szezont.
FONTOS! Kérlek, állítsd be a Facebook Oldalon az értesítések küldését. Részletek ITT.
Fotó: WTCC Media
WTCR
Tényleg világsztárt igazolt a Zengő Motorsport
TEGNAP 06:00
WTCR
Új helyszín került be a WTCR 2021-es naptárába
11/05/2021 08:52