A második salzburgi futam elején Yvan Muller valamint a két ladás, James Thompson és Rob Huff balesete vitte el a showt, pedig rajtuk kívül második is produkáltak döbbenetes manővereket. A TV közvetítés során nem nagyon lehetett látni, de Dusan Borkovic és Tom Chilton még a sikán előtt összeütközött, aminek látványos következménye lett.
A ROAL Motorsport pilótája a kanyarkijáraton egyszer csak arra lett figyelmes, hogy kitört a Chevrolet jobb hátsó kereke, sőt befordult az autó alá. A Cruze tehetetlenül állt gyakorlatilag a pálya közepén, ami szintén hozzájárult a piros zászlóhoz.
Az esetet követően ez a rövid rádióbeszélgetés zajlott Chilton és versenymérnöke között:
WTCR
Nagy Dani: hiszem, hogy eredményes lehetek a Zengő Motorsporttal
TEGNAP 17:30
Tom Chilton: "Valami eltört az autón."Nick Silvester: "Szerinted elképzelhető, hogy csak egy defekt. Vagy komolyabb?"Tom Chilton: "Nem, attól tartok, ez komolyabb, és vége a versenyünknek."
A legfrissebb hírek alapján még az előzetesen gondoltnál is nagyobb lehet a baj, az Autosport magazin szerint előfordulhat, hogy a kasztni is megsérült. Bő egy hét múlva pedig már Moszkvában lenne jelenése a csapatnak, ám ha tényleg baj van a kasztnival...
Amikor Marrakeshben Tom Coronel kasztnija megsérült, el kellett utaztatni az RML angliai főhadiszállására. Ha most is erre lesz szükség, Chilton dobhatja a kukába az orosz vízumot. Reméljük a legjobbakat.
WTCR
Nagy Dani visszatér a Zengő Motorsporthoz, de hol mehet idén?
04/05/2021 17:43
WTCR
Magyar versenyzőt jelentett be a Zengő Motorsport
30/04/2021 08:00