Muller_marr_citroen

Fotó: Eurosport

Az első ijedelem után úgy tűnik, Yvan Muller mégsem kényszerül kihagyni hazai versenyét, a Citroen Racing ugyanis időben elkészülhet a négyszeres világbajnok Marrakeshben megsérült C-Elysée-jével.
A francia pilóta a második futam rajtjánál telibe kapta a keresztbe forgatott Tom Coronel Chevrolet-ját, ami komoly károkat okozott a Citroenben, ám szerencsére nem megoldhatatlan a helyzet.
Adria
Halasztják az olasz WTCR-futamot, a Hungaroring a következő állomás
17/07/2021 09:58
„Elég látványosak a károk, de a kasztni nem sérült, így időben rendbe tudjuk hozni az autót. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy Yvan gépét hibátlanul összerakjuk, és egyenlő esélyekkel indulhasson. Persze nem hanyagoljuk el Pechito és Seb autóját sem, hiszen a tesztek ellenére még mindig jobbára ismerkedünk a technikával” - mondta Xavier Mestelan, a Citroën Racing műszaki igazgatója.
A francia márka több alkalommal is tesztelt a Paul Ricardon, ráadásul ez lesz a hazai versenyük, úgyhogy óriási érvágás lett volna elveszíteni Mullert.
Egyelőre tehát úgy tűnik, egyedül szegény Tom Coronel marad partvonalon kívül, mivel n rendelkezik tartalék kasztnival. A holland, reményei szerint, a Hungaroringen már visszatérhet.
Fotó: WTCC Media
[ad#2]
WTCR
Ismét fejlesztik a Renault-t, és visszatérnének vele a WTCR-be
16/07/2021 10:52
Aragon
Huff: kifejezetten szeretek Yvan Mullerrel csatázni
15/07/2021 10:21