Morbidelli_sanghaj_1

Fotó: Eurosport

Emlékeztek, nemrég kiírtam, hogy holnap a két futam között nagy horderejű bejelentést tesznek a WTCC-vel kapcsolatban az Eurosport élő adása során. Azóta nem hagy nyugodni a dolog, és folyton azon töröm a fejem, mi lehet az.
Van egy olyan érzésem, hogy nem egy átigazolási hír lesz, szerintem annál jelentősebb dologról van szó. Valószínűbbnek tartom egy új gyártó érkezését, vagy valami más, hasonló kaliberű témát. Higgyétek el, nem hülyítelek bennetek, én sem tudok semmi konkrétumot.
WTCR
Új helyszín került be a WTCR 2021-es naptárába
7 ÓRA
Egy dolog viszont beette magát a fantáziámba. Aki látta a szabadedzések közvetítését, az tanúja lehetett annak a pillanatnak, amikor Gianni Morbidelli, korábbi F1-es pilóta és a Superstars sorozat jelenlegi bajnoka feltűnt a képernyőn. És az csak egy dolog, hogy feltűnt, de még feliratot is tettek ki, ami arra utal, hogy a TV-s rendező tudatosan készült arra, hogy megmutatja Morbidellit.
A téma folytatása, hogy az időmérő edzésről készült képgyűjteményben legalább 5-6 fotó szerepel róla, ez egyiken például a WTCC urával, Marcello Lottival pózól.

Morbidelli_lotti_sanghaj

Fotó: Eurosport

A rutinos olasz pilóta kiváló versenyző, bár sosem számított nagy névnek az F1-ben. Az utóbbi években szép eredményeket ért el túraautózásban, de még ez sem indokolja ezt a "felhajtást". Szöget ütött a fejemben, hogy talán van valami köze a nagy bejelentéshez...
Morbidelli az Audi Italia versenyzője, de azt kizártnak tartom, hogy a német márka csapatot indítson a WTCC-ben. Mi van, ha a két túraautó bajnokság a jövőben szorosabb együttműködésre lép? Csak találgatok... De már nem sokáig. :)

Morbidelli_sanghaj_Mariani

Fotó: Eurosport

Morbidelli_sanghaj_2

Fotó: Eurosport

Fotó: WTCC Media
WTCR
Először nyert a Hyundai Elantra N, Nagy Dani pedig ötödik
TEGNAP 17:32
WTCR
Nagy Dani a dobogón, Mikel Azcona nyerte az első szlovákiai futamot
08/05/2021 18:22