Chevrolet-Logo-Wallpaper

Fotó: Eurosport

Bár három gyári csapat is indult a WTCC-ben 2014-ben, most mégis az RML-ről, és az általuk építendő privát Chevrolet-kről beszélnek a legtöbbet a bennfentesek. Pontosan hány darab készül? Mikor lesz kész? Mely csapatok versenyezhetnek vele, és így tovább. A kérdések sora szinte végtelen.
Talán pont ezt érezve döntött úgy a brit alakulat, hogy Makaóban véget vet a találgatásoknak, és a nyilvánosság elé áll a részletekkel. A Motorsport-Total értesülései szerint az idényzáró hétvége után már sokkal tisztábban látunk majd.
WTCR
Az estorili WTCR-hétvége minden perce magyarul az Eurosporton
3 ÓRÁJA
Először is bejelentik, pontosan hány új fejlesztésű Cruze készülhet. Egyelőre annyit tudunk, hogy minimum hat, ám egyes hírek szerint akár hét, sőt nyolc is lehet a végső szám, az érdeklődők anyagi lehetőségeitől függően. Könnyen lehet viszont, hogy egy-két autó csak a szezonkezdet után készül el.
Továbbá úgy hírlik, nyilvánosságra hozzák, megy csapatokkal szerződnek 2014-re. Az RML-Chevrolet kaland egy teljes egészében privát projekt, tehát az érdeklődőknek (részben legalább is) előre kell fizetniük. A német lap úgy tudja, eddig csak két pilóta, Tom Chilton és Hugo Valente (Campos Racing) utalt a wellingboroughi csapatnak.
Érdeklődőkből viszont nincs hiány. Az MST jelenlegi chevys csapatok közül a Bamboot és a Nikát említi, a BMW-s alakulatok közül pedig a ROAL és a Wiechers háza tájáról hallott érdeklődést a Cruze-ok iránt. Illetve ők is úgy tudják, hogy a Camposnál szóba került egy második autó.
Végül, de nem utolsó sorban, egy tanulmányrajzot is nyilvánosságra hoznak, amelyből kiderült, nagyjából hogyan fest majd az új szabályok szerint épített Chevrolet.
Fotó: Chevrolet
WTCR
Tassi Attila magabiztos Estoril előtt, de fejlődne is
22/06/2021 11:23
WTCR
PURE ETCR program – Vallelunga, 2021
18/06/2021 12:30