Van aki pihenéssel, van aki városnézéssel tölti a Peking és Sanghaj közti rövid szüntet, de akadnak olyanok, akik ilyenkor is csak a gumi és a benzin illatára valamint az adrenalinra éheznek. Ők szerdán meglátogatták Ma Qing Hua saját gokartpályáját, és versenyeztek is egy jót.
A Citroen kínai pilótája, aki Moszkvába megszerezte hazája első FIA világbajnoki futamgyőzelmét, egy impozáns gokartközpontot tart fenn (vagy inkább az tartja fel őt... :D), ahova most márkatársai mellett több más WTCC pilótát is meghívott az első Ma Qing Hua Annual Karting Cup viadalra.
A Sanghaj Pudong kerületében található komplexumban megjelent az összes Citroen versenyző, de ott volt Mehdi Bennani és Mikhail Kozlovskiy is, valamint meghívták a sajtó képviselőit és helyi hírességeket is.
Adria
Halasztják az olasz WTCR-futamot, a Hungaroring a következő állomás
17/07/2021 09:58
Az indulókat tudásuk és tapasztalatuk alapján külön kategóriákba sorolták, ám a WTCC-s pilóták természetesen egymás ellen meccseltek. Ma igyekezett felnőni az udvariatlan házigazda szerepéhez, hiszen márkatársai, Sebastien Loeb és José Maria Lopez előtt megnyerte az egyik profi futamot. A másikon Bennani győzött Kozlovskiy előtt.
Ki kell még emelnem, hogy az újságírók versenyében kedves barátom, a Motorsport-Total-nál dolgozó Stefan Ziegler fantasztikus formát mutatott, hiszen egy pályaismerettel vastagon felvértezett helyi kolléga mögött a második helyen zárt. Congrats, my friend! :)
WTCR
Ismét fejlesztik a Renault-t, és visszatérnének vele a WTCR-be
16/07/2021 10:52
Aragon
Huff: kifejezetten szeretek Yvan Mullerrel csatázni
15/07/2021 10:21