Citroen_muller_teszt_4

Fotó: Eurosport

A TouringCarTimes érdeklődésére a Citroen Racing csapatfőnöke megerősítette, hogy az argentin José María Lopez is kipróbálhatja az új C-Elysée S2000-et az egy hét múlva esedékes valenciai teszten, ám azt is hozzátette, a termasi futamgyőztes mellett más pilótáknak is lehetőséget adnak a jövőben.
A Citroen körülbelül egy hónapja jelentette be, hogy Sebastien Loeb mellé Yvan Mullert szerződtette a 2014-es szezonra, ám hamar lábra kelt a hír, hogy egy harmadik autót is tervez a gyári alakulat.
WTCR
Nagy Dani: hiszem, hogy eredményes lehetek a Zengő Motorsporttal
TEGNAP 17:30
"Valóban vizsgáljuk annak a lehetőségét, hogy egy harmadik autót is nevezzünk 2014-ben Seb és Yvan mellett. A végső döntést csak az idei év vége felé hozzuk meg, de ha lesz is harmadik autó, a versenyzőnket biztosan nem nevezzük meg az új esztendő beköszönte előtt" - mondta a TouringCarTimes-nak Yves Matton.
"Több pilóta is tesztelni fog majd nálunk, eltérő nemzetiségűek és más múlttal rendelkezők. Lopez csak az első közülük, aki most ott lesz Valenciában, de később más helyszíneken mások is lehetőséget kapnak. Egyelőre teljesen nyitott a helyzet" - zárta a csapatfőnök.
Lopez mellett Robert Kubica nevét emlegetik sokszor a Citroen kapcsán, ám jelenleg úgy tűnik, a korábbi forma-1-es klasszis maximum egy-két futamon vehet részt jövőre. Persze az sem kizárt, hogy pont a lengyel végleges válaszára várva hagyják nyitva ilyen sokáig a harmadik pilóta kérdését.
Fotó: Citroen Racing
Írta: Lanti
WTCR
Nagy Dani visszatér a Zengő Motorsporthoz, de hol mehet idén?
04/05/2021 17:43
WTCR
Magyar versenyzőt jelentett be a Zengő Motorsport
30/04/2021 08:00