Loeb_condroz_rali_1

Fotó: Eurosport

Sebastien Loeb többek között a Citroen Racing csapatfőnökét, Yves Mattont is legyőzve megnyerte a Belgiumban zajló Condroz Ralit, ahol szokásos navigátora, Daniel Elena helyett ezúttal egy még ismerősebb hang, egészen pontosan felesége, Severine olvasta neki az itinert.
A Loeb házaspár egy Citroen DS3 WRC-vel vágott neki a háromnapos versenynek, az anyagi hátteret pedig a minőségi söröket készítő Gordon cég biztosította. Yves Matton ezt kihasználva egyből lecsapott a világ legeredményesebb navigátorára, és a Loebbel kilenc világbajnoki címet szerző Elena ezúttal örök társa ellen dolgozott.
WTCR
Nagy Dani: hiszem, hogy eredményes lehetek a Zengő Motorsporttal
TEGNAP 17:30
Az igazat megvallva Loebék egy picit egyhangúvá tették a versenyt, a kilencszeres világbajnok és felesége ugyanis mind a 27 szakaszt megnyerte, és végül több mint hat perces előnnyel zártak a második helyezett Bouche-Fernandez (Citroen C4 WRC) páros előtt. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy bár volt jó pár WRC a mezőnyben, magasan Loebéké volt a legfrissebb technika. Bár kétlem, hogy csak ezen múlott...
Bár kikapott a kilencszeres világbajnoktól, azért a Citroen főnöknek sem kellett szégyenkeznie, hiszen harmadik lett egy Xsara WRC-vel, közel hét perces hátrányban. Így legalább biztosan nem lesz vita arról, ki vezesse jövőre a C-Elysée S2000-et. :)
Néhány fotó a Condroz Raliról:

Loeb_condroz_rali_7

Fotó: Eurosport

Loeb_condroz_rali_6

Fotó: Eurosport

Loeb_condroz_rali_8

Fotó: Eurosport

Loeb_condroz_rali_9

Fotó: Eurosport

Loeb_condroz_rali_5

Fotó: Eurosport

Loeb_condroz_rali_10

Fotó: Eurosport

Loeb_condroz_rali_4

Fotó: Eurosport

Loeb_condroz_rali_3

Fotó: Eurosport

Loeb_condroz_rali_2

Fotó: Eurosport

Fotó: Fred Guisset
WTCR
Nagy Dani visszatér a Zengő Motorsporthoz, de hol mehet idén?
04/05/2021 17:43
WTCR
Magyar versenyzőt jelentett be a Zengő Motorsport
30/04/2021 08:00