A Cyan Racing sosem tartozott a szegény csapatok közé, de hogy pontosan mekkora kaliberről is van szó, azt legjobban az a főhadiszállás árulja el, melyet néhány éve felépítettek Göteborgban. 


A svéd csapat fennállása óta viszonylag ritkán találta magát szembe a kudarc fogalmával. A jelenlegi tulajdonos 2005-ben vette meg az istállót, amit eredetileg 1996-ban Jan Nilsson alapított Flash Engineeringként. 
Eleinte Polestar néven futottak, és a Volvo sportos vonalát vitték. Annyira, hogy a svéd gyártó később megvette a nevet, és abból hozta létre elektromos márkáját. Ekkor keresztelték át a csapatot Cyan Racingre. 
WTCR Saudi Arabia
Közmunkára ítélték a Tassi Atikát megtorpedózó argentint
16 ÓRÁJA
Az általuk épített Volvo C30 S2000 szétnyerte magát a Skandináv Bajnokságban, és voltak ígéretes eredményei a WTCC-ben is. Egy kísérleti szezonnál többre viszont akkor még nem sikerült rávenni a svédeket. 
Begin Mailchimp Signup Form#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; width:100%;} /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */End mc_embed_signup
Az után következő "sziluettautó" időszak is az övék volt északon, annyira, hogy 2012 és 2016 között minden, de tényleg minden bajnoki címet bezsebeltek. 2016-ban aztán a WTCC-be is megérkeztek a Volvo S60 TC1-el, és Thed Björk - nekünk fájdalmasan emlékezetes módon - már a második évben bajnok lett az autóval. 
A TCR-kategóriába aztán nem a svéd márka, hanem kínai Lynk & Co partnereként vágtak bele, és ott is mindössze egy tanulóév kellett, hogy aztán mind a két bajnoki címet hazavigyék. 
Christian Dahl csapata viszont nem csak az eredményekben fejlődött. 2017-re elkészült egy lélegzetelállítóan szép és profi hangulatot árasztó központ Göteborgban, amely jól szimbolizálja a csapat erejét és sikerességét. 
Nemrég nyilvánosságra hoztak egy timelapse-videót, ahol nyomon követhetjük az épület "születését".
De nem kell sokat a néha barátságtalan svéd időjárásban kint ácsorogni, egy másik videóban ugyanis a Cyan Racing mindenki beenged az impozáns épületbe. A csapat élettere 6000 m2-en, amely nemrég komoly építészeti elismerést is kapott Svédországban.
Vicces, de érthető, hogy 2018-ban csapatbajnoki címet szerző Hyundai i30 N TCR szolidan lepel alá került. 
WTCR Saudi Arabia
Tassi Atikát az élről lökték ki a WTCR történetének utolsó futamán
TEGNAP - 22:25
WTCR Saudi Arabia
Michelisz Norbi egy keményen megharcolt dobogóval búcsúzott a WTCR-től
TEGNAP - 22:15