Az FIA és a Discovery Sport Events jó okkal nem veri nagy dobra terveit, a koronavírus járvány miatt ugyanis sok a bizonytalanság, annak meg mi értelme, hogy nagy felhajtással bejelentenek valamit, és utána záporoznak a módosítások.

Pár apróság azért így is kiszivárgott; például nagyon valószínű, hogy a WTCR jövőre is visszatér Csehországba, sőt, elég biztosnak tűnik, hogy Mostban indulhat a szezon. Ezt a pálya hivatalos Facebook-oldala kottyintotta el, az április 9-10-es hétvégét megjelölve, de természetesen hozzátették, hogy ezt még jóvá kell hagynia az FIA-nak.
Nagyon úgy tűnik, hogy nem Most lesz az egyetlen olyan helyszín, amely az idei beugrók közül jövőre is marad a naptárban, és olyan hírek is felröppentek, hogy a fordulók számának növelése is elképzelhető. Idén nyolc helyszínre utazott el a mezőny, korábban viszont 10 volt az általános.
WTCR
Határozott üzenetet küldött a Lynk & Co-nak a kínai pilóta
TEGNAP 05:42
Jó hír, hogy – amennyiben a szóbeszéd igaz – folytatódhat a Hungaroring 2011 óta tartó, megszakítás nélküli sorozata, ám úgy hallottuk, a verseny nem kerül vissza a korábban megszokott tavaszi időpontra, hanem elméletileg a nyár elején lesz.
Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a bajnokság visszatérhet a Pau-i utcai pályára, – többek között ennek az előfutára volt az idei Pau-Arnos-i verseny.
Természetesen a fenti információk mindegyike csak lehetőség, egészen addig, amíg az FIA Motorsport Világtanács nem hagyja jóvá a 2022-es naptárt. A WMSC legközelebb december 15-én ül össze Párizsban.
Sochi
Michelisz Norbi karcos idényzáróra számít Szocsiban
24/11/2021 17:54
Sochi
Pokol vár a Lada Vestákra Szocsiban, főleg a mérlegen
23/11/2021 17:02