Engstler_BMW

Fotó: Eurosport

A WTCC Blog már hónapokkal ezelőtt írt róla, mostanra pedig hivatalossá vált, hogy a Liqui Moly Team Engstler két TC2-es BMW-t indít idén a WTCC-ben. A német csapat egyik autóját 2014-ben is a csapattulajdonos Franz Engstler vezeti majd, a másik versenyzőt pedig később jelentik be.
"Jelenleg is folynak a tárgyalások a második autóval kapcsolatban, de reményeink szerint a következő néhány nap valamelyikén nyilvánosságra hozhatjuk, ki lesz Franz csapattársa" - mondta Kurt Treml csapatmenedzser az 'fiawtcc.com'-nak.
WTCR
Nagy Dani: hiszem, hogy eredményes lehetek a Zengő Motorsporttal
3 ÓRA
Az elmúlt két évben a hongkongi Charles Kaki Ng ment Engstler-papa mellett, ő azonban már korábban megerősítette a WTCC Blognak, nem tér vissza idén, mivel nincs elérhető versenyképes autó. Helyette inkább visszamegy driftelni kicsit, és 2015-ben ismét megvizsgálja a lehetőségeket.
A Team Engstler mellett eddig két csapat jelezte, hogy szeretne autót indítani a TC2-es gépek számára fenntartott Yokohama kupában. A Campos Racing és az All-Inkl.com Racing is SEAT-okkal állt volna rajthoz, ám utóbbi valószínűleg inkább a nemrég bejelentett chevrolet-s programra koncentrál majd.
A korábbi WTCC-s csapatok közül a Special Tuning Racing még nem beszélt terveiről, ám árulják az 1.6 turbós SEAT-okat, tehát nem valószínű, hogy a Yokohama kupára gyúrnának. A Wiechers Sport néhány napja jelezte, kihagyja a 2014-es évadot.
Fotó: WTCC Media
[ad#1]
[ad#1]
WTCR
Nagy Dani visszatér a Zengő Motorsporthoz, de hol mehet idén?
04/05/2021 17:43
WTCR
Magyar versenyzőt jelentett be a Zengő Motorsport
30/04/2021 08:00