Michelisz_honda_dizajn_14_5

Fotó: Eurosport

Itt vannak az első képek a Zengő Motorsport 2014-es festéséről. Egy picit változik a színvilág, az eddigi élénkebb narancssárga helyét egy pirosasabb szín veszi át, és több lesz benne a szürke valamint a fekete. Ez még nem a végleges arculat, csak a fotók kedvéért dobták össze a srácok Olaszországban. A végleges csak Marrakeshben készül el.
Ízlések és pofonok különbözőek, de nekem nagyon bejön, különösen a matt szürke és a piros kombója. Ám biztosan lesztek páran, akik hiányolják a jól megszokott narancssárgát. Lényegtelen. Mihelyst Norbi belül az autóba, minden dizájn szép lesz.
Adria
Halasztják az olasz WTCR-futamot, a Hungaroring a következő állomás
17/07/2021 09:58
A tesztről sok érdemi információt egyelőre nem sikerült megtudnunk, annyi viszont kiderült, hogy a két nap alatt Michelisz Norbi nagyjából 200 kilométert tett meg az autóval, komolyabb műszaki probléma nélkül. Volt egy kisebb zűr a kijelzővel, de semmi komoly.
Norbi jelenleg a teszt fáradalmait próbálja kipihenni (értsd: alszik :D), úgyhogy nem akarjuk zavarni, egyelőre tehát nem tehetünk mást, közöljük azt a rövid beszélgetést, amit Juni Gyuri készített vele a 'zengomotorsport.hu'-ra.

Michelisz_honda_dizajn_14_1

Fotó: Eurosport

Hogy érzed magad?
"Soha nem voltam még ilyen fáradt. Annyira kellett figyelnem mindenre. Szinte minden elmúló másodperc a torkomban dobbant egyet. Nagyon kellett ez a két nap. Megnyugodtam, hogy megbízható az autó. Minden korábbi teszten ott voltam, de soha nem vezettem, csak figyeltem a gyári csapat munkáját. Mentálisan toltam a szerkeret olykor boldogan, olykor csalódottan és most végre benne ülhetek."
Nagyon más?
"Nagyon! Nem gondoltam, hogy ekkora lesz az ugrás műszakilag. Nagyon erős az autó és nagy élmény, amikor megérzed a leszorító erő megjelenését. Ahhoz már tempó is kell, na meg jó technika. Élveztük a munkát, de tényleg nagyon fárasztó volt. Erre nem lehet csak konditeremmel készülni. Idegek kellenek, mégpedig a legjobbak."

Michelisz_honda_dizajn_14_4

Fotó: Eurosport

Tavaly mennyit autóztál ki a technikából? Év végére hova jutottunk a Civic megismerésével?
"Úgy gondolom, 65% amit sikerült kiaknázni, nem kevés tartalék maradt benne. Az új autóval, annyival jobb a helyzet, hogy ez a két nap hozott csak 20%-ot az ismerkedésbe. Persze, egy városi betonfalas futam előtt kevés, de valami! Abban is más, hogy rendkívül összetett gépről van szó. A kipróbált állítások, újabb és újabb kipróbálandó irányokat nyitnak. Hetekig lehetne bíbelődni vele, mire mindent kipróbálunk. Erre nem lesz idő, folytatjuk a szoros, feszes munkát, hogy minél több pontot szerezzünk."
Hogy tetszik az új szín?
"Nagyon! Szeretem ezt a sötétebb színvilágot, erős, karakteres megjelenésünk lesz, jó volt kicsit felrázni az arculatunkat."
Hol van most Kochi-san?
"Tegnap este elindult Afrikába a kamionnal, ezért korábban is fejeztük be a napot. Marokkóban megkapja a végleges matricázást. Szerdán a csapat megjezdi a munkát, majd pénteken jön a félórás teszt és szomabton a szabadedzések. Három edzésből kell kialakítani az első beállításokat. Nagyon várom, hogy kezdjünk, köszönöm mindenkinek, aki támogatja a versenyzésünket és nagyon örülök, hogy ennyien érdeklődtetek arról, hogy állunk."

Michelisz_honda_dizajn_14_2

Fotó: Eurosport

Ha sikerült beszélnünk Norbival, azonnal jelentkezünk.
Fotó: Zengő Motorsport
[ad#2]
WTCR
Ismét fejlesztik a Renault-t, és visszatérnének vele a WTCR-be
16/07/2021 10:52
Aragon
Huff: kifejezetten szeretek Yvan Mullerrel csatázni
15/07/2021 10:21