Az idén felfrissülő Inside WTCC egyik újdonsága a kérdezz-felelek játék, melynek lényege, hogy minden versenyhétvégén kiválasztanak egy pilótát, akit beültetnek az Alfa Romeo 4C biztonsági autóba, és miközben körbemegy a pályán, kérdéseket tesz fel neki az Eurosport egyik riportere.
A kérdések általában egyszerűek, már abban az értelemben, hogy röviden lehet rájuk válaszolni, ám 150 km/h környékén az agy nem mindig ugyanúgy működik, mint nyugalmi helyzetben.
A Salzburgringen Tom Chiltonon volt a sor, és a ROAL Motorsport brit pilótája is alkotott egy-két érdekes választ.
Adria
Halasztják az olasz WTCR-futamot, a Hungaroring a következő állomás
17/07/2021 09:58
Mikor álltál először dobogón a BTCC-ben?"2002-ben, Brands Hatch-ben, a GP pályán."Hány foga van a gyermekednek?"Hat"Hány lóerős egy TC1-es túraautó?"Hány lóerős? Az enyém 380."Milyen magas Dusan Borkovic?"197 cm" (egy tízest tévedett Tom, 207 cm)Mennyi idős Gabriele Tarquini?"Elég öreg. 54."(Valójában csak 52.)Melyik brit versenyző rendelkezik a legtöbb WTCC-s futamgyőzelemmel?"Talán Jason Plato." (Chilton itt valószínűleg félreértette a kérdést, és a BTCC-re gondolt. A világbajnokságon Rob Huff a legeredményesebb brit).Jelenleg a testvéred, Max az a Forma-1-es pilóta, aki újoncként a legtöbb futamon célba ért. Ki volt az elődje?"Tiago Monteiro."Mi az utolsó dolog, amire egy futam rajtja előtt gondolsz?"Nem gondolok semmire."Mikor van a házassági évfordulód?"Csak augusztus 15-én lesz az esküvőm."

Fotó: Eurosport

A legborzasztóbb szín, amire valaha befestetted a hajad?"Rózsaszín."Ki a példaképed?"Ayrton Senna."Mi a legnagyobb álmod?"Hogy egy nap világbajnok legyek."Hogy hívják majd a születendő lánygyermeked?"Milly."Mikor nyertél először futamot a WTCC-ben?"Tavaly. Sonomában. 2013. szeptember 16-án volt az első győzelmem." (Egy kicsit gondolkodás után :D) 
WTCR
Ismét fejlesztik a Renault-t, és visszatérnének vele a WTCR-be
16/07/2021 10:52
Aragon
Huff: kifejezetten szeretek Yvan Mullerrel csatázni
15/07/2021 10:21