MST_Citroen_paulricard_ketto_2

Fotó: Eurosport

A Motorsport-Totál übermázlista újságírójának, Stefan Zieglernek köszönhetően máris van pár jó képünk és egy-két infónk a ma záruló paul ricardi háromnapos kollektív tesztről, amelyen a Honda és a Citroën szerepelt. Az időjárás mérsékelten volt csak kegyes a csapatokkal, hétfőn sütött a nap, kedden szakadt az eső, szerdán reggel pedig vizes pályán kezdtek, de délutánra felszáradt.
A Hondánál Gabriele Tarquini és Tiago Monteiro is autóba ült, Michelisz Norbi pedig ismét a helyszínen figyelhette a gyári csapat munkáját. A Citroënnél hétfőn Sebastien Loeb, kedden Yvan Muller és José Maria López, szerdán pedig ismét Loeb ült autóba. Úgy tűnik, a francia márka pilótái már rajtszámot is választottak maguknak, Muller az 1-est, Loeb 9-est, López pedig a 37-est.
WTCR
Új helyszín került be a WTCR 2021-es naptárába
EGY NAP
A kilencszeres ralivilágbajnok egyébként pont ma ünnepelte 40. születésnapját, amihez ezúton is sok boldogságot és egészséget kívánunk. Ezzel a kis fotóval emlékezünk a kezdetekre. :)

Loeb_baba

Fotó: Eurosport

A francia márka egyébként szokásához híven sokkal nyitottabb volt, mint a japánok, nem véletlen, hogy az MST által közölt képeken kizárólag a C-Elysée látható. A Honda továbbra is ragaszkodik a titoktartáshoz, így egyelőre nem tudni, láthatunk-e bármilyen képet a le castellet-i tesztről.
Az első kósza hírek szerint egyébként a Hondának volt némi lemaradása köridőben a Citroënhez képest, Stefan, aki a szerdai napot töltötte a helyszínen, pedig arról számolt be, hogy ma viszonylag kevés időt öltött pályán a Civic. Munka tehát akad bőven, ám szerencsére van még idő a szezonkezdetig.

MST_Citroen_paulricard_muller_palyan

Fotó: Eurosport

MST_Citroen_paulricard_muller_box

Fotó: Eurosport

MST_Citroen_paulricard_lopez_arc

Fotó: Eurosport

MST_Citroen_paulricard_lopez

Fotó: Eurosport

MST_Citroen_paulricard_loeb_buko

Fotó: Eurosport

MST_Citroen_paulricard_loeb

Fotó: Eurosport

MST_Citroen_paulricard_ketto

Fotó: Eurosport

MST_Citroen_paulricard_box

Fotó: Eurosport

MST_Citroen_paulricard_2

Fotó: Eurosport

MST_Citroen_paulricard_1

Fotó: Eurosport

Fotó: Citroën Racing (Motorsport-Total)
WTCR
Először nyert a Hyundai Elantra N, Nagy Dani pedig ötödik
09/05/2021 17:32
WTCR
Nagy Dani a dobogón, Mikel Azcona nyerte az első szlovákiai futamot
08/05/2021 18:22