Sokat gondolkoztam, hogy miként köszönhetném meg az egész éves figyelmeteket és aktivitásotokat. Mivel nem vagyok Mikulás, hogy mindenkinek vigyek a narancs-fekete BMW 3-ast, ezért arra gondoltam, hogy inkább csak szavakkal köszönöm meg, hogy olvassátok a Túraautó Hírblogot, mi több szinte kizárólag pozitív visszajelzéseket küldötök. Illetve külön hálás vagyok azért, hogy a hozzászólásokban az egymás szidása, és a "milyen országban élünk" stílusú témák totálisan nem létező fogalomnak számítanak. Köszönöm Nektek ezt az évet, Nélkületek nem létezne a Túraautó Hírblog, hiszen olvasó nélkül értelmetlen az írás.
Aztán eszembe jutott, hogy az én köszönetem egyedül eléggé sovány lenne, ezért megkértem pár barátomat, hogy szálljon be a kórusba:
Wéber Gábor:
Adria
Halasztják az olasz WTCR-futamot, a Hungaroring a következő állomás
17/07/2021 09:58
"Köszönet a wtccblog.hu olvasóinak és minden autósport rajongónak, aki értem is szorított idén, remélem, hogy nem maradtok mákos bejgli, szaloncukor és év végi verseny összefoglalók nélkül. Mindenkinek Boldog Karácsonyt, remélem azt hozza a Jézuska, amit kértetek. Meg nekünk is :)"
Alain Menu: 
"Aux lecteurs de Túraauto Hírblog! Je vous souhaite un Joyeux Noël ainsi qu'une année 2013 remplie de joie, bonheur et santé!" ("A Túraautó Hírblog olvasóinak: Kellemes Karácsonyt kívánok Nektek, és egészséggel, örömmel, boldogsággal teli 2013-as évet!")
Yvan Muller:
" Bonjour a tous! Je souhaite au lecteurs de Turaauto.hu un joyeux Noël et une bonne année 2013." ("Üdvözlet mindenkinek! Boldog Karácsonyt, és egy jó 2013-as évet kívánok a Turaauto.hu olvasóinak!")
Robert Dahlgren:
"God Jul & Gott Nytt önskar jag från ett snöigt Sverige!" ("Kellemes karácsonyt, és boldog újévet kívánok a havas Svédorszából!")
James Thompson:
"Wishing all your readers of Turaauto.hu a very Merry Christmas and a Happy and prosperous New Year! JT." ("A Turaauto.hu valamennyi olvasójának nagyon kellemes Karácsonyt, és eredményes újévet kívánok! JT.")
Tom Coronel:
"Fijne kerstdagen en een geweldig, spetterend, gelukkig, fantastisch 2013 met mooie races in the WTCC!" ("Boldog karácsonyt, és csodálatos, mesés, fantasztikus 2013-at kívánok, remek WTCC versenyekkel!")
Stefano D'Aste
"Dopo un anno in cui ci siamo confermati come quelli che hanno vinto più gare tra gli Ufficiali dopo le Chevrolet e quelli che hanno vinto più gare nel Trofeo Indipendenti vi faccio Tanti Auguri di Buon Natale e Felice anno nuovo. Grazie a tutti per il supporto. Un caro saluto, Stefano." ("Kellemes karácsonyt és boldog újévet kívánok egy olyan szezon után, amelyben bekerültem a győztesek közé, mindenkinél több futamot nyertem a Chevrolet-k után, és a legtöbbször győztem a privát bajnokságban is. Köszönöm a támogatást! Legjobbakat, Stefano.")
Pasquale Di Sabatino:
"Buon Natale a tutti i miei fans e vi auguro molta fortuna per questo 2013 che sta arrivando!!! Ci vediamo presto....in pista ovviamente! PDS." ("Boldog karácsonyt valamennyi szurkolómnak, és sok szerencsét a következő, 2013-as évben! Hamarosan találkozunk, természetesen a versenypályán! PDS.")
James Nash
“Wishes from James Nash to all the his fantastic fans in Hungary and wtccblog.hu. I enjoy a fantastic following in Hungary and the hungoraring Circuit is one of my favourites. I look forward to giving the readers of Turaauoto.hu and my fans some podium finishes in 2013 as a result of my signing with Bamboo and the successful Chevrolet Cruze car. I look forward to seeing you all at the Hungoraring Circuit on May 5th and to sharing some success with you next year. Meanwhile I wish everyone in Hungary a wonderful Christmas and a prosperous New Year. Be safe and watch this space for some excitement next year. James Nash." (Üdvözlet James Nashtől a fantasztikus magyar szurkolóinak és a wtccblog.hu-nak! Csodálatos élmény volt a magyarországi versenye, és a Hungaroring az egyik kedvenc pályám. Már nagyon várom, hogy a 2013-ban szép eredményekkel ajándékozzam meg a wtccblog.hu olvasóit és a magyar szurkolóimat a bamboos szerződésemnek, és a kiváló Chevrolet Cruze-nak köszönhetően. Nagyon várom már, hogy találkozzunk a Hungaroringen május 5-én, és osztozzunk a következő év sikereiben. Addig is csodálatos karácsonyt és eredményes új évet kívánok mindenkinek Magyarországon. Vigyázzatok magatokra, és figyeljétek az oldalt, mert új izgalmak várnak jövőre! James Nash.")
Darryl O'Young:
"祝wtccblog.hu讀者:聖誕快樂! 有個開開心心的假期!歐陽若曦." ("A wtccblog.hu olvasóinak: Kellemes karácsonyt, és boldog ünnepeket mindenkinek. Darryl O'Young.")
Charles Kaki Ng:
A Team Engstler pilótája pedig videóüzenetben köszöntött Benneteket! Íme: "Üdv mindenkinek Magyarországon, Charles Ng vagyok. Kellemes karácsonyt, egészséget és boldog új évet mindannyiótoknak. Remélem jövőre is találkozunk!"
Thank You all for Your messages and wishes, We to wish You a Merry Christmass and a successful new year. And see you again on the Hungaroring!
Nagyon köszönjük mindenkinek a köszöntést, és viszont kívánjuk. És persze várunk mindenkit a Ringen! A többiek vagy nem kapták meg az üzenetünket, vagy nem maradt már idejük, esetleg nem tartották fontosnak, hogy válaszoljanak, de teljesen mindegy, őket is szeretjük. :)
Boldog Karácsonyt és sikeres újévet / Merry Christmas and a successful new year: MICHELISZ NORBI, Rob Huff, Gabriele Tarquini, Alekszej Dudukalo, Franz Engstler, Alex MacDowall, Michel Nykjaer, Tom Chilton, Alberto Cerqui, Tiago Monteiro, Pepe Oriola, Fernando Monje, Tom Boardman, Mehdi Bennani!
Találkozunk az ünnepek után, addig jó pihenést mindenkinek!
FONTOS! Kérlek, állítsd be a Facebook Oldalon az értesítések küldését. Részletek ITT.
Fotó: WTCC Media
WTCR
Ismét fejlesztik a Renault-t, és visszatérnének vele a WTCR-be
16/07/2021 10:52
Aragon
Huff: kifejezetten szeretek Yvan Mullerrel csatázni
15/07/2021 10:21