A TCR Eastern Europe-ban megvalósítják azt, amit már régóta pedzegettünk a WTCR számára is: az első futam leintéséig nem lehet tudni, pontosan hányadik helytől felfele fordul a rajtsorrend.
Ez technikailag úgy néz ki, hogy az első futam díjkiosztója után a győztes versenyző egy zsákból kihúz egy számot 6 és 10 között. Ez határozza meg, hogy az első futam végeredményéből (a top10-ből) az első hány versenyző sorrendje fordul meg, és adja a második futam rajtsorrendjét. Ezzel elejét lehet venni a taktikázásnak.
Levi tehát ezúttal abban reménykedhetett, hogy a legalacsonyabb szám jön ki a zsákból, hiszen akkor a poleból indulhatott volna, de helyette pont a legmagasabbat húzták ki. A tizedik helyezett Robert Pravdic rajtol tehát majd az élről, Levinek pedig az ötödik rajtkocka jutott.
WTCR
Michelisz Norbi kipróbálná magát egy formaautóban is
TEGNAP - 09:17
A négy Hyundai-os futamra szerződő magyar versenyző tegnap az első verseny után az Eurosport Hungary-nek nyilatkozva elmondta, gumikezelési problémák miatt nem tudott előrébb zárni. Az azóta befutott hírek alapján viszont a megoldás már megvan, csak meg kell tudni valósítani a pályán.
A verseny 11:45-kor rajtol, és ismét lesz róla élő online közvetítés:

Nem akarsz lemaradni a legfontosabb híreinkről? A lenti videóban megmutatjuk, hogyan kérhetsz értesítést a mobilodra az Eurosport applikációval.

Így kaphatsz értesítést a mobilodra az Eurosport fontos híreiről

WTCR
Tassi Attila szíve szerint egy Honda NSX-be ülne át
22/09/2022 - 08:27
WTCR
Tim Gábor jövőre már teljes szezont menne a közösségi finanszírozás után
20/09/2022 - 12:05