A BRC Racing Hyundai Elantra N TCR versenyautóját vezető Michelisz Norbi márkatársát, Jean-Karl Vernay-t, és a Lynk & Co-val versenyző Santiago Urrutiát megelőzve lett a leggyorsabb.

A magyar pilóta több mint egy másodpercet javított az első edzéshez képest, és az általa futott 1:39.178 lett az új TCR-pályacsúcs a Most Autodromban.
A WTCR-t először vendégül látó csehországi pályán döbbenetesen szoros volt a második szabadedzés: négyen (Norbi, Vernay, Urrutia és Mikel Azcona) végeztek egy tizeden belül, 11-en fértek be fél másodpercen belülre, és kevésen múlt, hogy egy másodpercnél kevesebb válassza el az elsőt az utolsótól.
Pau
Michelisz Norbi 26 pontot gyűjtött a hétvégén - megmutatjuk, milyen volt a két Pau-Arnos-i futam
TEGNAP 13:53
Az edzésnek végül a piros zászló vetett véget, miután Tom Coronel autója megállt a pályán, és már csak pár másodperc volt hátra az időből.
Sokáig Tassi Atika is az élbolyhoz tartozott, ám végül második legjobb hondásként 14. lett, míg a Zengő Motorsport magyar pilótája, Boldizs Bence a 19. helyen zárt. Rob Huff tempója javult az FP1-hez képest, a korábbi világbajnok a 11. időt érte el.
A második mosti szabadedzés végeredménye.
Az időmérő edzés közvetítése 16:45-kor kezdődik az Eurosport 2-n.
Most
Michelisz Norbit megbüntették – kikockáztuk az esetet
11/10/2021 08:42
Most
Így ünnepelt Michelisz Norbi a csehországi győzelem után
10/10/2021 19:42