Zengo_michelisz_AGYB_kupa

Fotó: Eurosport

Szombat este megtartotta szokásos évzáró díjátadó gáláját a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) Autós Gyorsasági Bizottsága, ahol a hazai pályabajnokságok dobogósai mellett kihirdették az 'év gyorsasági versenyzője és csapata' verseny győztesét is.
Nem történt meglepetés, 2013-ban is Michelisz Norbi lett a legjobb a pályaversenyzők között, az év gyorsasági csapata címet pedig a Zengő Motorsport érdemelte ki. Idén minden eddiginél sikeresebb évet zártak a WTCC-ben, hiszen a Hondával megnyerték a suzukai első futamot, és összesen hétszer álltak a dobogón.
WTCR
Nagy Dani: hiszem, hogy eredményes lehetek a Zengő Motorsporttal
2 ÓRA
Norbi személyesen sajnos nem tudott ott lenni a gálán, ám egy videóüzenetben köszöntötte a szakma hazai képviselőit. A Zengő Motorsport részéről Zengő Zoltán csapatfőnök vette át a serlegeket.
A díjátadón az RCM Motorsport jóvoltából a WTCC Blog is ott lehetett, és megpróbálta megörökíteni a pillanatot, több-kevesebb sikerrel. :)
És ha már így segítettek nekünk: gratulálunk az RCM Motorsportnak a Suzuki Kupában elért első (Nagy Dani), második (Tassi Attila) és harmadik (Bárkovics Zoltán) helyezéshez.
WTCR
Nagy Dani visszatér a Zengő Motorsporthoz, de hol mehet idén?
04/05/2021 17:43
WTCR
Magyar versenyzőt jelentett be a Zengő Motorsport
30/04/2021 08:00