A szokásoknak megfelelőn online lehet megvásárolni a belépőket, melyek között lesz a teljes hétvégére, illetve egy-egy napra szóló is.

A szombat-vasárnapra szóló jegyek internetes elővétel esetén 5900 forintba kerülnek, külön egyik vagy másik napra pedig 4000 forintért lehet bejutni.
14 év alatt a belépés ingyenes, de fontos, hogy ki kell váltani egy nulla forintos belépőt, különben a gyerek idén nem fog WTCR-t nézni. Ezeket ugyanott lehet megrendelni, ahol a normál jegyeket.
Hungaroring
A helyszínről nézné a hungaroringi WTCR-hétvégét? Íme a feltételek
10/06/2021 20:20
Bár a tájékoztatás erre külön nem tér ki, nagyon úgy tűnik, idén elmarad a közkedvelt paddock-látogatás. A belépők között nem szerepel paddock-jegy, a tribünre szólóknál pedig külön kiemelik, nem lehet velük átmenni a paddockban.
Figyelembe véve, hogy sok helyen még mindig zártkapusak az események, ezen talán olyan sokan nem fognak meglepődni.
A koronavírus helyzet miatt különleges feltételekhez kötik a belépést, erről korábban ITT írtunk. A jegyvásárlás során nem kérik a védettségi igazolványt vagy a PCR-tesztet, de a pályára enélkül nem fognak beengedni senkit.
Tovább az online vásárláshoz.
A Túraautó Világkupa augusztus 21-22 között látogat a Hungaroringre.
IDE KATTINTVA feliratkozhat az Eurosport Túraautó hírlevelére, és biztosan nem marad le róla, ha valami fontosról írunk.
Adria
Halasztják az olasz WTCR-futamot, a Hungaroring a következő állomás
17/07/2021 09:58
WTCR
Ismét fejlesztik a Renault-t, és visszatérnének vele a WTCR-be
16/07/2021 10:52