Huff_arc_aut

Fotó: Eurosport

A Salzburgringen mutatkozott be a WTCC TV-s csapatának legfrissebb újítása, amely során Rob Huff élőben jelentkezett be versenyautójából, az All-Inkl.com Racing SEAT Leónból a közvetítések alatt. A címvédő az időmérő edzés közben (sajnos nem közvetítette a TV) beszélt a vonatozásról, a bemelegítő edzésen "leközvetített" egy gyors kört, illetve megosztotta a nézőkkel a stratégiát a versenyek előtti felvezető körön.
"Rob nagyon együttműködő volt, és jó munkát végzett. Szinte csak pozitív visszajelzések érkeztek a kommentátorainktól (ebben mi is benne voltunk :D) és a nézőktől. Ez egy olyan újítás, amit szeretnénk megismételni és továbbfejleszteni, ezért megállapodtunk Huffal és a csapatával, hogy Moszkvában ismét lesz bejelentkezés. Az azt követő versenyeken pedig újabb pilótákat is szeretnénk bevonni" - mondta Alessandro Dragosei, az Eurosport vezető szerkesztője.
WTCR
Először nyert a Hyundai Elantra N, Nagy Dani pedig ötödik
TEGNAP 17:32
Személy szerint én azt válaszoltam az Eurosport körkérdésére, hogy hibátlan volt a bejelentkezés, és jó lenne, ha idővel a verseny közben zajló rádióbeszélgetések némelyikébe is belehallgathatnánk.
Fotó: WTCC Media
WTCR
Nagy Dani a dobogón, Mikel Azcona nyerte az első szlovákiai futamot
08/05/2021 18:22
WTCR
Nagy Daninak a kvali után akár a dobogó is elérhető Szlovákiában
08/05/2021 10:23