Huff_Prt_arc

Fotó: Eurosport

A Citroen hivatalos bejelentése után a nyár egyik slágertémája kétségkívül az lesz a WTCC-ben, hogy ki kaphatja meg a második C-Elysée S2000-et 2014-ben Sebastian Loeb mellett. A francia márka sportvezetője, Yves Matton korábban kijelentette, hogy a tavalyi bajnokság első három helyezettje, azaz Rob Huff, Alain Menu és Yvan Muller mindenképpen célkeresztbe került.
Most a címvédő is elismerte, hogy tárgyalások folytak közte és a Citroen között, konkrétumokról viszont úgy tűnik, még nagyon korai lenne beszélni, legalábbis nyilvánosan.
WTCR
Új helyszín került be a WTCR 2021-es naptárába
TEGNAP 08:52
"Elégedett vagyok a jelenlegi helyzetemmel, ám egy gyári szerződést nem vágnék ki az ablakon" - mondta Huff a The Sun bulvárlapnak.
"A Citroen nem csinált titkot abból, hogy folytak tárgyalások közöttünk. Remélem hamarosan megcsörren a telefon."
A három korábbi gyári Chevrolet pilóta mellett Robert Kubica neve is fel-felmerül a franciáknál, ám a lengyel most elsősorban a ralizásra összpontosít.
Ráadásul - ez személyes vélemény - marketing szempontból nehezen kifizetődőnek tűnik egy Sebastien Loeb mellett egy Robert Kubicát is "eltartani". Márpedig a gyártók számára az autósport leginkább marketing.
Fotó: WTCC Media
Írta: Lanti
WTCR
Először nyert a Hyundai Elantra N, Nagy Dani pedig ötödik
09/05/2021 17:32
WTCR
Nagy Dani a dobogón, Mikel Azcona nyerte az első szlovákiai futamot
08/05/2021 18:22