Huff_camaro_ko

Fotó: Eurosport

Pénteken súlyos közúti balesetbe keveredett szülővárosa, Newmarket közelében a Túraautó Világbajnokág címvédője. Rob Huff délután negyed négy környékén a London Road-on karambolozott azzal a narancssárga Chevrolet Camaroval, amelyet még a világbajnoki cím megszerzése után vásárolt.
Az All-Inkl.com pilótája vétlenül keveredett a dologba, a baleset a szembejövő sávban történt. A hírek szerint egy kék Peugeot kifogyott az üzemanyagból, és tulajdonosa az út szélén tolta. Egy szürke BMW lassított, amikor meglátta őt, ám egy piros Volkswagen Golf hátulról belerohant. Huff Camaroja a másik oldalra átpördülő egyik autóval ütközött.
WTCR
Bejelentették a negyedik audis versenyzőt a WTCR-ben
15/04/2021 18:21
A balesetet követően három embert kórházba szállítottak, némelyiküket súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel.
"Rémisztő baleset volt, remélem mindenki más jól van. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy túléltem, csak a csuklóm sérült meg kissé. Az autó légzsákjai tökéletesen működtek, és megvédtek" - mondta Huff a Cambridge News-nak.
Ám Huffy testi épségét a Camaro bánta, amely totálkárosra tört.
"Az autóm sajnos teljesen tönkrement, nem javítható. Elég szomorú vagyok, hiszen ezt a kocsit a világbajnoki cím megszerzése alkalmából vettem" - tette hozzá Huff.
A newmarketi versenyzőhöz került az első kifejezetten a briteknek gyártott Camaro, és élete egyik legszebb napjának nevezte, amikor tavaly átvette a kocsit.

Huff_mini

Fotó: Eurosport

Mindez azonban nem akadályozta meg Huffot abban, hogy 24 órával később részt vegyen a British Masters Historic sorozat legendás brands hatchi állomásán, ahol Desmond Smail társaként győzött a '66 előtt épült túraautók kategóriájában egy 1965-ös zöld Austin Mini Cooper S volánja mögött.

Huff_masters_dobogo

Fotó: Eurosport

Fotó: Rob Huff, Michael Grant
WTCR
A tavalyi nehézségek ellenére nem akart új csapatokat a Hyundai Motorsport főnöke
13/04/2021 14:23
WTCR
Tarquini szerint régen nem voltak olyan felkészültek, mint most
12/04/2021 16:05