Rob Huff egyelőre álláskereső pilótának számít a 2013-as szezonra nézve, így nem meglepő, hogy fel-felmerülnek találgatások a tavalyi év ezüstérmesével kapcsolatban. A konkrét kérdéseket egyelőre hárítja az angol, általában azzal, hogy most még a 2012-es szezonra, és a világbajnoki cím megszerzésére koncentrál, de meglepne, ha a háttérben nem folynának is ezerrel a tárgyalások.
Huff számára az egyik megoldás az lehet, ha egy tehetős privát csapat megvásárolja a gyári Chevrolet Cruze-okat, és szerződést ajánl a britnek. A Chevyk jövőre is garantáltan ütős kocsik lesznek, kérdés, hogy egy privát csapat a költségek mellett ki tud-e gazdálkodni egy huffi fizetést. A britek persze mást szeretnének, legalábbis a rajongók; ők annak örülnének, ha Huffy visszatérne a BTCC-be.
És a WTCC-ben jelenleg holtversenyben második (kevesebb futamgyőzelme miatt) pilóta még olajat is öntött a tűzre. Tegnap este egy túraautós magazinműsort nézett, és elégedettségének a Twitteren adott hangot, eképpen: "és kedves barátaim, ezért imádom a túraautó versenyeket. #utolsóköröskáosz, #drámaiverseny." 
WTCR
Hivatalosan is bejelentették Tassi Attila WTCR-csapatát
TEGNAP 07:45
Nem késett a rajongók hozzászólása sem, az egyikük ezt írta: "Huff, jövőre kérlek gyere vissza a BTCC-be!" Huff pedig csak ennyit reagált rá: "sose mondd, hogy soha." Ettől persze még senki ne vegye készpénznek, hogy Huffy 2013-ban hazatér, de annyit azért jelenthet a dolog, hogy a BTCC is szerepel a lehetőségek között.
A 32 éves newmarketi pilóta túraautós pályafutása kezdetén, 2004-ben egy szezont ment a brit bajnokságban. Hivatalosan a SEAT Sport UK színeiben versenyzett egy SEAT Toledoval, ám a jelenlegi gyári Chevy csapathoz hasonlóan azt a programot is az RML irányította. A bemutatkozás kiválóan sikerült, két futamgyőzelemmel hetedik lett a bajnokságban, így amikor a következő szezonban Ray Mallockék felléptek a WTCC-be a Chevrolet-vel, magától értetődött, hogy Huffot is magukkal vitték. A többit pedig már mindenki tudja.
Fotó: WTCC Media és Still Photography
WTCR
Huff: figyeljenek, mert a Zengő Motorsport nagy meglepetést fog okozni
15/05/2021 19:18
WTCR
Tényleg világsztárt igazolt a Zengő Motorsport
14/05/2021 06:00