Huff_Arg_bukoban

Fotó: Eurosport

Dobogós helyezésnél nem adná alább a címvédő Rob Huff a Túraautó Világbajnokság hétvégi állomásán, Sonomában, amely Észak-Karolina borvidékén, San Francisco és Sacramento között félúton terül el.
A brit lovassport fellegvárának újdonsült nagykövete tavaly Yvan Mullerrel és Alain Menuvel vívott hosszas csata után egy győzelemmel és egy második hellyel zárta az amerikai hétvégét. Erőfeszítései akkor kifizetődtek, nem úgy a legutóbbi fordulóban, Argentínában, ahol a technika ördöge és a versenyzőtársak megfosztották a dobogótól. Termasban egy nyolcadik hely és egy kiesés volt Huff mérlege, de a címvédő tisztában van vele, hogy a világbajnoki ezüst eléréséhez rendszeres pódiumlátogatásra van szüksége.
WTCR
HIVATALOS! Négy autóval tér vissza idén a Zengő Motorsport a WTCR-be
26 PERC
„Nagyon balszerencsés voltam Argentínában, és a világbajnoki helyezés szempontjából is hátrányt szenvedtem. Az ambícióim nem lettek szerényebbek. A győzelemért, de minimum a dobogóért megyek Sonomába, és végső célom a második hely a tabellán“ – mondta Huff.
„Nagyon jól érzem magam az All-Inkl.com Seatjában, azt hiszem, megvannak a megfelelő eszközeink és eléggé eltökéltek vagyunk, hogy odapörköljünk ezeknek a bosszantó Chevyknek. Imádom Sonomát! Ez egy nagyszerű pálya, melyen jól lehet támadó szellemben autózni, de könnyű túllépni a határokon, és hibázni“  - zárta mondandóját a világbajnok.
Fotó: WTCC Media
Írta: Fábián Viktor
WTCR
Újabb két Hyundai csatlakozik a WTCR mezőnyéhez
5 ÓRA
WTCR
Bejelentették a negyedik audis versenyzőt a WTCR-ben
15/04/2021 18:21