A Chevrolet távozásával az aktuális világbajnok is állás nélkül maradt, Rob Huff egyelőre lehetőségeket keres 2013-ra. A newmarketi pilóta mindenképpen szeretne a WTCC-ben maradni, mert meg akarja védeni világbajnoki címét, ám az Autosport magazinnak elárulta, egyelőre semmilyen konkrétumokról nem tud beszámolni.
"Nagyon bízom benne, hogy jövőre is itt leszek, hogy megvédjem  bajnoki címet, ám ehhez szükségem lesz autóra, ami képes erre. Egyelőre semmi sincs eldöntve, úgyhogy ha valakinek van ajánlata, az hívjon. Több lehetőségen is dolgozom, de egyelőre még nem került elém szerződés, és természetesen semmit nem írtam alá" - mondta Huff az Autosport magazinnak.
Mint arról korábban már beszámoltunk, a Chevrolet gyári csapatát irányító RML istálló jelenleg azon van, hogy 2013-ra összehozzon egy externalkétautós privát alakulatothttp://wtccblog.hu/?p=3600None, amelynek egyik versenyzője jó eséllyel Huff lehet. Ám a távozás sem kizárt, a világbajnok ugyanis elárulta, pályafutása során valamikor mindenképpen szeretne versenyezni az ausztrál V8 Supercars túraautó sorozatban, valamint az ALMS-ben (Amerikai Le Mans Széria) is.
WTCR
Bejelentették a negyedik audis versenyzőt a WTCR-ben
8 ÓRA
FONTOS! Kérlek, állítsd be a Facebook Oldalon az értesítések küldését. Részletek externalITThttp://wtccblog.hu/?p=3138None.
Fotó: WTCC Media
WTCR
A tavalyi nehézségek ellenére nem akart új csapatokat a Hyundai Motorsport főnöke
13/04/2021 14:23
WTCR
Tarquini szerint régen nem voltak olyan felkészültek, mint most
12/04/2021 16:05