Rob Huff hazaért, pihen, örült, és leült a gép elé, hogy megírja újabb blogbejegyzését a The Sun angol bulvárlap számára. Senki nem fog meglepődni, hogy elég vidám hangvételűre sikerült. Bár Huff egyébként sem lógatja sokáig az orrát.
"Úgy ültem fel a repülőre Angliában, hogy azonos pontszámmal álltunk a csapattársammal, Yvan Mullerrel, és egy jókora előnnyel, valamint némi nemesfémmel tértem haza - Yippeee! Első alkalommal látogattunk a sanghaji pályára, és egy második valamint egy első hely jutott nekem. Valamint volt pár Bond-filmbe illő jelenet körülöttem. Mázlis Huffy viszont mindből kimaradt, különösen az első verseny elején történtekből, ahol Yvan ki is esett. Én viszont második lettem a másik chevys csapattársam, Alain Menu mögött."
"A négyes egy szerencsés szám a kínai kultúrában, én pedig a negyedik sorból rajtoltam a második futamon. Szerencsére hűvös voltam, mind Daniel Craig, volt egy-két necces pillanat, de feljöttem Alain és Yvan mögé. Aztán érdekes dolgok történtek. Yvan belement Alain autójába, ami Huffynak olyan volt, mint egy korán jött karácsony, és megszereztem a vezetést. Megnyertem a versenyt, Yvant pedig megbüntették, és nem szerzett pontot, így most 35 pont az előnyöm, és még 55-öt lehet szerezni két hét múlva, Makaón."
WTCR
Új helyszín került be a WTCR 2021-es naptárába
EGY NAP
"Vasárnap este stílusosan ünnepeltünk, egy bankettel, Lazy Susan, meg minden. Nyugalom, Mrs H mindenről tud."
"Makaó egyébként egy olyan szűk pálya, mintha a nappalidban versenyeznél, és pont mint a helyi kaszinók asztalain, szükség van nem kis szerencsére. Nyertem már párszor ott (a pályán, nem a kaszinóban), és remélem, most is sikerül kimaradni a balhéból. Szeretnék egy jó nagy kupát, és egy kellemes méretű csekket a táskámba gyömöszölni."
"Tehát otthon vagyok, egy csodálatos hétvége után. A hosszú repülőutak valahogy gyorsabban telnek egy sikeres verseny után. Vicces... Néhány narancslé, és egy kellemes szunyálás után viszont egy igen barátságtalan találkozás várt rám Mr Jet Lag-gel (időeltolódás). De jó itthon lenni, ideje elkezdeni az edzéseket, mert egy világbajnokságot kell megnyernem."
"Még nem lefutott a dolog, és már nagyon mennék. Felejtsétek el a Sárkány évét, azt akarom, hogy ez A Huffy éve legyen." (Angolul jobban hangzik: forget Year Of The Dragon, I want to make it Year Of The Huffy :D)
U.i.: sokan kérdeztétek, hogy hogy áll a bajusz. Egyszerre csak egy dologgal foglalkozom, de megdöbbentett, hogy milyen komoly támogatást kapott a Team Huffy's WTCC Superstar Supporters!"
FONTOS! Kérlek, állítsd be a Facebook Oldalon az értesítések küldését. Részletek ITT.
Fotó: WTCC Media
WTCR
Először nyert a Hyundai Elantra N, Nagy Dani pedig ötödik
09/05/2021 17:32
WTCR
Nagy Dani a dobogón, Mikel Azcona nyerte az első szlovákiai futamot
08/05/2021 18:22