Huff_loversenypalya

Fotó: Eurosport

Rob Huff  az e heti Piper Hiedsick fesztiválon mutatkozott be először a nagyközönség előtt, mint a Newmarket Racecourses lóversenypálya nagykövete.
A Huff és a Newmarket Racecourses közti új partnerkapcsolat célja, hogy összehozza a nemzetközi motorsport és a lóversenyek adrenalin dús világát.
WTCR
Nagy Dani: hiszem, hogy eredményes lehetek a Zengő Motorsporttal
EGY NAP
Nagyköveti szerepének részeként Huff az év során számos nyilvános rendezvényen vesz részt, kezdve a Piper Hiedsick-el, mely összeköti a divatot és a lóversenyeket.
Huff a fesztivál mindhárom napján jelen kilátogat, a pénteki Abu Dhabi Gentlemen’s Day-en például ő döntötte el, hogy ki kapja a „legjobban öltözött férfi” díjat. Ezen kívül, a regnáló túraautó világbajnok a Channel 4 Racing csatorna szombat reggel 8 órakor kezdődő The Morning Line című műsorában is megjelent, melyben útnak indították a Darley July kupa napot, Huff pedig beszélt a Newmarket Racecourses-zel újonnan kialakított kapcsolatáról és a saját motorsport karrierjéről is.
„Nagyon izgatott vagyok a nagyköveti feladataim megkezdése miatt.  Mindig nagyon izgalmas meglátogatni ezt a történelmi pályát, de még különlegesebb most, hogy létrejött ez a kapcsolat. Érdekes elbírálni a „legjobban öltözött férfit” díjat” – mondta Huff.
Fotó: WTCC Media
Írta: Marton László
WTCR
Nagy Dani visszatér a Zengő Motorsporthoz, de hol mehet idén?
04/05/2021 17:43
WTCR
Magyar versenyzőt jelentett be a Zengő Motorsport
30/04/2021 08:00