Huff_baleset_camaro

Fotó: Eurosport

Néhány napja már beszámoltunk arról, hogy a Túraautó Világbajnokság címvédője, Rob Huff súlyos közúti balesetet szenvedett, amelyet azonban hála Istennek komolyabb sérülések nélkül megúszott. A brit pilóta teljes mértékben vétlen volt az esetnél, ám a bajnoki cím megszerzése után vásárolt szépséges Chevrolet Camaroja sajnos totálkárosra tört.
Huff nemrég az Autosport magazinnak mesélt az esetről, és elmondta, szerencsére teljesen jól van, semmi sem akadályozza majd abban, hogy Moszkvában folytassa a Hungaroringen és a Salzburgringen mutatott kiváló szereplést.
WTCR
A tavalyi nehézségek ellenére nem akart új csapatokat a Hyundai Motorsport főnöke
TEGNAP 14:23
"Igazán szerencsésnek mondhatom magam. Csak az orrom fáj picit, mert lefejeltem a légzsákot. Itt-ott akad még pár ütés és zúzódás, de semmi komoly" - mondta az All-Inkl.com Racing versenyzője az Autosportnak.
"Ez az az eset volt, amikor arra sem maradt időm, hogy felfogjam, balesetbe kerültem. Egyszer csak valósággal felrobbant körülöttem a Camaro. Olyan volt az egész, mint egy repülőgép szerencsétlenség, törmelék szanaszét az úton. Még egy kitört hátsó tengelyt is találtak valahol."

Huff_baleset_tengely

Fotó: Eurosport

"Négy óráig volt lezárva az út, még mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, két autónak pedig le kellett vágni a tetejét. Durva volt."
Később kiderült, hogy a balesetet okozó golfos vezető a megengedettnél gyorsabban hajtott, amit Huff "megbocsáthatatlannak" nevezett.
A címvédő legközelebb jövő hét végén (június 8-9) ül a SEAT León volánja mögé a WTCC moszkvai hétvégéje alkalmából.
Fotó: Rob Huff
WTCR
Tarquini szerint régen nem voltak olyan felkészültek, mint most
12/04/2021 16:05
WTCR
Hivatalossá vált, hova küldi Michelisz Norbit a Hyundai Motorsport
12/04/2021 08:28