Allinkl_merc_dubai

Fotó: Eurosport

Rob Huff is menthetetlenül rálépett a haknizó WTCC pilóták országútjára. Már nem csak Darryl O'Young és Tom Coronel kapcsán írogathatunk ilyen-olyan kiruccanásokról, hanem a 2012-es világbajnok is rákapott a vendégművészkedésre.
A newmarketi pilótának láthatóan megjött a kedve a GT versenyzéshez, mióta tavaly elindul a Bathurst 12 óráson, majd Robb Holland csapatával megnyerte 25 Hours of Thunderhill versenyt Amerikában. Idén a WTCC mellett néhány futamon az új amerikai endurance bajnokságban, a USCC-ben is rajthoz áll egy LMP2-es autóval, előtte viszont Dubaiban próbál szerencsét a helyi 24 órás viadalon,
Adria
Halasztják az olasz WTCR-futamot, a Hungaroring a következő állomás
17/07/2021 09:58
Huff ismerős csapattal vág neki a közel-keleti egésznaposnak, tavalyi WTCC-s társaival, René Münnich-hel és Marc Bassenggel osztozik az All-Inkl.com Racing által felkészített GT3-as Mercedes SLS AMG-n. Az autó és a legénység az A6-Pro névre hallgató géposztályba tartozik, azaz számukra az abszolút első hely lesz a cél.
"Szépen alakul a 2014-es sportkocsi programom, amit tökéletes kiegészítése lesz a Lada Sport színeiben rám váró WTCC szezonnak. Egy nagyszerű 2013-as évet tudhatok magam mögött az All-Inkl.com Racinggel, messze felülmúltuk az elvárásokat, és nagyon boldog vagyok, hogy újra együtt lehetek velük a Dubai 24 óráson" - mondta Huff.
A csapat tapasztaltságából és korábbi sikereiből kiindulva Huff egyértelműen a győzelem megszerzését tűzte ki célul a január 10-től 11-éig tartó futamon.
"Óriási élményt jelent számomra, akikor ezeket a bivalyerős GT3-as monstrumokat vezethetem, és már alig várom, hogy a Mercedes SLS AMG volánja mögé ülhessek. A Münnich Motorsport 2012-ben megnyerte az FIA GT1-es világbajnokságot, és hiszem, hogy ezen a hétvégén is harcban lehetünk a győzelemért" - zárta a ladás pilóta.
Huffy nem szenved majd kilométerhiányban a következő hetek során, január 23-a és 26-a között ugyanis a Daytona 24 óráson lesz jelenése a Starworks csapat színeiben.
Fotó: All-Inkl.com Racing
WTCR
Ismét fejlesztik a Renault-t, és visszatérnének vele a WTCR-be
16/07/2021 10:52
Aragon
Huff: kifejezetten szeretek Yvan Mullerrel csatázni
15/07/2021 10:21