A Zengő Motorsportnál folytatja pályafutását a 2012-es világbajnok Rob Huff, aki egy nemrég adott interjúban kijelentette, jobb lesz, ha mindenki figyel a magyar csapatra, mert nagy meglepetéseket fognak okozni idén.

A rendkívül rutinos brit pilóta Mikel Azcona, Boldizs Bence és Jordi Gené mellé érkezett Zengő Zoli alakulatához, és elárulta, már régóta szimpatizált a magyar istállóval, de csak most alakultak úgy a dolgok, hogy belefogjanak valami közösbe.
„Mindig is imádtam ezt a csapatot, és azt, ahogy a dolgaikat csinálták. Régóta közelről figyelhettem őket, és Zengő Zoli valószínűleg a legbarátságosabb ember a boxutcában. Számomra tökéletes forgatókönyv, hogy velük van lehetőségem visszatérni” – mondta Huff.
WTCR
Rob Huff döntött: csak a Zengő Motorsportra összpontosít idén
26/05/2021 18:31
„A Zengő Motorsport nagyon sokakat meg fog lepni azzal, ahogyan részt vesz majd az idei buliban. Láttam őket az első pillanattól kezdve, és nagyon meggyőző, amit Zoli elért. Az infrastruktúra és a legénység terén vannak legalább annyira jók, mint azok a privát csapatok, akikkel eddig dolgoztam. Teljes mértékben bízom bennük.”
Ehhez az állításhoz azért tegyük hozzám, hogy Huffy korábban olyan független alakulatokkal dolgozott együtt, mint a Münnich Motorsport, a Sebastien Loeb Racing vagy a WRT.
„Elég megnézni a pilótafelállást, hogy lássuk, mennyire komolyan gondolják ezt az évet. Hatalmasat léptek előre, és nem csak versenyzőket nézve, de azt is, ahogyan az egész csapat működik. Az emberek jobban teszik, ha figyelnek ránk, mert jövünk, mint a vihar.”
A Chevrolet, a Lada, a Honda és a Volkswagen korábbi gyári versenyzője külön kiemelte, mekkora élmény lesz a magyar szurkolókért versenyezni.
„Nagyon különleges lesz egy magyar csapat tagjának lenni. Mindig szeretettel fogadtak Magyarországon, és elég sokan szurkoltak nekem. Jó érzés, hogy mostantól az ország top-csapatnál versenyezhetek.”
Az angol pilóta hozzátette, cél a győzelem, és szerinte Zengő Zoli most olyat rakott össze, amivel ez el is érhető. Plusz, szeretné, ha a magyar csapattal nyerne tizedszer Makaón.
Ha szeretnél minden reggel értesülni a legfrissebb híreinkről, iratkozz fel HÍRLEVELÜNKRE!
WTCR
Újabb szenzációs bejelentést tett a Zengő Motorsport
33 PERCE
WTCR
Tényleg világsztárt igazolt a Zengő Motorsport
14/05/2021 06:00