Rob Huff újabb bejegyzéssel jelentkezett kedvenc brit bulvárlapjánál, a The Sun-nál, amelyet már Tokióból írt meg. A brit pilóta összefoglalta az elmúlt napok érdekes, vicces eseményeit, beszélt a WTCC-ről, és a hamarosan kezdődő bajusznövesztésről is.
"Nagyon jó volt pihenni kicsit az amerikai hétvégénk után, sikerült összeszednem a gondolataimat, és kiváló  formában vagyok a szezon hajrája előtt. A Cruze-om lóerőit kutyákra cseréltem, az elmúlt napokban végre tudtam egy kis időt tölteni Mrs H.-val és a három kutyánkkal, ami nagyon megnyugtató volt."
"Cambridge-ben megpróbáltuk megnézni az új horrorfilmet, a Sinistert, de végül egy rémálom lett belőle. Elment az áram, és a mozi lefújta az összes vetítést aznap estére. Remélem ezzel letudtam egy időre a balszerencsét."
WTCR
Lesz magyar versenyző is a PURE ETCR elektromos túraautó bajnokságban
12 ÓRÁJA
"Kedden érkeztem Japánba, és már nagyon várom, hogy kezdjünk. Óriási az érdeklődés a WTCC iránt, és ez még inkább felspannol a bajnoki címért folyó harcra. Találkozta Hoct-tal, a japán hiphop megasztárral, aki óriási rajongója a GM autóinak. Jó volt egy kicsit dumálni a kocsikról. A bajnokságban egyébként azonos pontszámmal állunk a csapatársammal, Yvan Mullerrel, úgyhogy minden kezdődik előröl."
"Az a célom, hogy ezt a hétvégét az összetett vezetőjeként zárjam. Muszáj lesz nyernem, nagyon összeszedett vagyok. Mindent bele fogok adni az utolsó három versenybe, mert ez egy kulcsfontosságú pillanat a pályafutásom során. Kell ez a kupa a gyűjteményembe. Nem akarok úgy visszagondolni a végén, hogy "mi lett volna, ha", úgyhogy vasárnap a lelkemet is kiteszem majd a győzelemért."
"Mielőtt búcsúznék, még szeretném elmondani, hogy idén részt veszek a legendás "Movember" mozgalomban. Sajnos a család egy nagyon közeli barátja nemrég elveszített a küzdelmet a rák ellen, úgyhogy az Ő emlékére növesztem majd a Huff-bajuszt. Egyelőre 22-en vannak a Team Huffy's WTCC Superstar Supporters csapatban, és már majdnem ezer fontot gyűjtöttünk a prosztata- és hererák elleni küzdelemre. Ha Te is szeretnél csatlakozni, akkor externalITT http://uk.movember.com/team/482281. Nonemegteheted."
"Kívánjatok sok szerencsét Suzukára, Makaón pedig szeretnék egy bajusz szálnyival az ellenfeleim előtt végezni."
WTCR
Újabb szenzációs bejelentést tett a Zengő Motorsport
TEGNAP 08:38
Hungaroring
Már kaphatók a belépők a magyarországi WTCR-futamra
14/06/2021 19:25