Rob Huff újabb blogbejegyzéssel jelentkezett a The Sun internetes kiadásában, és röviden elmesélte, mi minden történt vele Suzuka óta.
"Gyorsan történtek a dolgok a japán WTCC futam óta, már indulni is kell Sanghajba, ahol a szezon utolsó előtti fordulóját rendezik. Ennél szorosabb nem is lehetne a verseny köztem és a csapattársam, Yvan Muller között. Fej-fej mellett haladunk, de nem szeretném, ha ez sokáig így maradna."
"Egy elég jó hetem volt, miután hazajöttem Suzukából, bár egy kis baj is történt a Huffy klánban: Mrs H egyik csivavájának mandulagyulladása lett. Ki gondolta volna... Remélem, jobban lesz, mire hazatérünk Sanghajból. Miközben a szegény kutyust ápolgattuk, megtanítottam Jazzt Twitterezni. Teljesen rákattant, úgyhogy ha valakinek van kedve követni az asszonykámat, az a @jaz11e név alatt megtalálja. Nagyon boldog lenne, ha hirtelen több követője lenne, mint nekem, bár ahhoz elég nagy utat kell bejárnia."
Hungaroring
A helyszínről nézné a hungaroringi WTCR-hétvégét? Íme a feltételek
10/06/2021 20:20
"Kezdődik a Huffy Mo korszak, a Movember mozgalom nagyon gyorsan terjedt a Twitterverzben. A Team Huffy's WTCC Superstar Supporters más több mint 1.000 fontot gyűjtött össze, és még többre számítunk, miközben rendületlenül nő majd a bajusz, sok szenvedést okozva a feleségeknek és barátnőknek. Remélem Makaóra már szép, peckes lesz."
"Előtte viszont ez a hétvége még nagyon fontos számomra. A pontok nem jönnek majd maguktól, muszáj lesz Yvan fölé kerekednem. Mindent meg fogok tenni, hogy a mezőny elején legyek, szurkoljatok nekem. Szeretnék biztosra menni, hogy a kupa a Csatorna túloldalára kerüljön, és ezzel egy remek évet zárjon a brit sport."
FONTOS! Kérlek csatlakozz a Túraautó Hírblog Facebook Csoportjához ITT.
Fotó: The Sun
Nürburgring
Így nem nyerhette meg hazai versenyét Luca Engstler
09/06/2021 07:53
WTCR
Összefoglaló a második nürburgringi futamról - 2021
09/06/2021 07:30