A Honda Racing minden évben megünnepli a hálaadást, de nem az amerikai pulykás dolgot, hanem a sajátját. A "Honda Racing Köszönet Napján" (Honda Racing Thanks Day) a japán márka legjelesebb autós és motoros versenyzői gyűlnek össze, hogy egy év végi rendezvénnyel hálálják meg a rajongók támogatását. Az Motegi Twin Ringen tartott eseményre idén közel 5000-en mentek ki, ám ebben az időjárás keze is vastagon benne volt, történetesen ugyanis esett.
A bemutatókkal és rögtönzött versenyekkel fűszerezett rendezvényen a Honda WTCC-s alakulata is felvonult, ott volt Gabriele Tarquini és Tiago Monteiro valamint az S2000-es Civic is. Igen elit társaságba került a két túraautós pilóta, a Thanks Day-re ugyanis a helyi SuperGT menők mellett eljött többek között Takuma Sato az Indycarból, valamint Dani Pedrosa (MotoGP - 2.), Marc Marquez (Moto2 bajnok), Juki Takahasi és Hirosi Aojama is.
Ami az autókat, motorokat illeti, az S2000-es Civic mellé felvonultak a SuperGT és a Formula-Nippon kocsik, valamint a MotoGP-ben, a Superbike VB-n, és más sorozatokban szereplő Honda motorok, a történelmi csodákról nem is beszélve. Íme néhány ízelítő fotó a Honda Hálaadásról.
WTCR
Bejelentették a negyedik audis versenyzőt a WTCR-ben
9 ÓRA
externalFONTOS! Kérlek, állítsd be a Facebook Oldalon az értesítések küldését. Részletek ITT.http://wtccblog.hu/?p=3138None
Fotó: Honda
WTCR
A tavalyi nehézségek ellenére nem akart új csapatokat a Hyundai Motorsport főnöke
13/04/2021 14:23
WTCR
Tarquini szerint régen nem voltak olyan felkészültek, mint most
12/04/2021 16:05