Meglehetősen sokat kellett várni a bejelentésre, de mostantól hivatalos, hogy a 2021-es Túraautó Világkupa szezonban is a német Münnich Motorsport üzemelteti a négy Honda Civic Type-R-t

René Münnich csapata az állandóságra szavazott, azaz szinte semmi nem változik tavalyhoz képest. A két alakulat neve ugyanaz lesz, mint egy éve: az egyiket All-Ink.com Münnich Motorsportnak, a másikat All-Inkl.de Münnich Motorsportnak hívják majd.
A pilótapárosításokhoz sem nyúlnak hozzá: előbbi név alatt a két argentin, Esteban Guerrieri és Nestor Girolami indul, Tassi Atika pedig az utóbbihoz került, ismét Tiago Monteiro mellé.
WTCR
Tassi Atika erősen kezdte a 2021-es szezont
03/06/2021 14:08
A csapattulajdonos megacége, az All-Ink.com mellett a továbbra is a Castrol és a Brose szerepel a támogatók között, illetve mögöttük áll a Honda Racing Customer Support is.
„Boldogok vagyunk, hogy továbbra is a Honda Civic Type-R TCR-el versenyezhetünk a WTCR-ben, mind az All-Inkl.com Münnich Motorsport, mind az All-Inkl.de Münnich Motorsport név alatt. 2020-ban nagy kihívás volt, hogy először üzemeltettünk négy autót, de elégedettek voltunk a teljesítményünkkel, és sokat tanultunk. Már nagyon várjuk a Nürburgringet, és reméljük, erős szezonunk lesz” – fogalmazott Dominik Greiner csapatvezető.
Münnichék egy dolgon viszont biztosan változtatnának: végre szeretnék megnyerni a bajnokságot. Guerrieri az elmúlt három évben az esélyesek közé tartozott, de az összetett elsőség mindig kicsúszott a kezei közül.
Ami Tassi Atikát illeti, ő már korábban jelezte, idén cél az első futamgyőzelem megszerzése, miután tavaly kétszer is sikerült dobogóra állnia.
WTCR
Michelisz, Tassi és Boldizs készen áll a WTCR-nyitányra
01/06/2021 19:44
WTCR
Újabb szenzációs bejelentést tett a Zengő Motorsport
4 ÓRÁJA