Termas_legi

Fotó: Eurosport

Hivatalossá vált, hogy Argentína váltja Brazíliát a WTCC idei versenynaptárában, és ahogy azt korábban már valószínűsítettük, augusztus 4-én a Termas de Rio Hondo versenypályán csap össze a világbajnokság mezőnye. Ez időpontváltozást is jelent, a curitibai versenyt ugyanis július 28-án rendezték volna.
"Logisztikai okokból döntöttünk úgy, hogy Brazília helyét Argentína veszi át a versenynaptárban. Továbbra is tartjuk azonban a kapcsolatot a brazil szervezőkkel, és azt tervezzük, hogy 2014-ben mindkét ország szerepel majd a naptárban" - mondta Marcello Lotti, a WTCC általános menedzsere.
WTCR
Új helyszín került be a WTCR 2021-es naptárába
8 ÓRA
"Büszkék vagyunk arra, hogy a WTCC eljut Argentínába. Három éve dolgozunk ezen, és szeretnék köszönetet mondani az Argentin Idegenforgalmi Minisztériumnak, a Nemzeti Turisztikai Hivatalnak és Santiago del Estero tartomány kormányának, hogy támogattak bennünket a cél elérésében."
A pályát 2008-ban épített, tavaly pedig teljesen felújították. A környék egyébként kedvelt idegenforgalmi célpont elsősorban a kellemesen meleg tavaszok miatt.
Fotó: Termas de Rio Hondo
WTCR
Először nyert a Hyundai Elantra N, Nagy Dani pedig ötödik
TEGNAP 17:32
WTCR
Nagy Dani a dobogón, Mikel Azcona nyerte az első szlovákiai futamot
08/05/2021 18:22