A Hyundai Motorsport vezetője, Andrea Adamo nem az a fajta figura, aki felett csak úgy elsiklik az ember. A lobbanékony természetű olaszt már az alkalmazottai is kezdik kiismerni, és néha meg is szurkálják ezért.


Adamo arca álltalában az érzelmek BAH-csomópontja; szinte mindig látszik rajta, éppen milyen hangulatban van. Ha jönnek a sikerek, fel tud robbanni az örömtől, de ha valami nem úgy sül el, ahogy tervezte, jobb nem az útjába kerülni. 
Ezen viccelődött finoman Craig Breen, a Hyundai egyik WRC-pilótája. A Rali Világbajnokság mezőnye hamarosan Finnországba látogat, ahol messze északon, Rovaniemi környékén rendezik az Arctic Rally-t. A gyönyörű semmi közepén, ahogy egy másik WRC-versenyző, Esapekka Lappi leírta a környéket.
Sochi
Dicstelenül zárult a túraautó legenda, Gabriele Tarquini pályafutása Szocsiban
7 ÓRÁJA
"Ez egy igazi kaland lesz, mivel olyan messze vagyunk mindentől, hogy még a telefonok sem mindig működnek. A táj lenyűgöző, de a megáll az autód, akkor tényleg nagyon egyedül leszel. Esetleg farkasokkal, de főleg egyedül"
- hozta rá a parát riválisaira a finn.
Az ominózus szurka-piszka pedig akkor jött világra, amikor Breent megkérdezték, ő mennyire tart a Lappi által emlegetett farkasoktól?
"Nem igazán. Ha farkasokkal találkozom majd, az azt jelenti, kiestem, és akkor sokkal jobban félek Andrea Adamótól, mint holmi farkasoktól"
- idézi Breent a DirtFish.com. 
Adamótól amúgy a szélesebb közvélemény is vár egy-két biztató megerősítést. A WRC-program jövője egyelőre 2021 végéig biztos, és az olasz nemrég azt nyilatkozta, a koreai vezetés jóváhagyását várják, mielőtt a folytatásról beszélhetnének.
Az új Elantra N TCR-rel versenyezne jövőre a Hyundai a WTCR-ben | Eurosport
A héten nagyszabású, háromnapos tesztet tartott a Hyundai Motorsport az olaszországi Vallelungában, ahol a BRC Racinghez delegált két gyári versenyző, a 2019-es Világkupa-győztes Michelisz Norbi, és a WTCC illetve WTCR-bajnok Gabriele Tarquini is autóba ült.
A Hyundai Motorsport Customer Racing osztálya pedig az idei WTCR-szerepvállalással kapcsolatban adós egy szép kövér bejelentéssel. Azt már egy ideje tudjuk, hogy a tervek szerint a Túraautó Világkupán mutatnák be az új Hyundai Elantra N TCR-t, de a konkrétumokra még várunk. Igaz, idő van, a szezon csak júniusban indul. 
Sochi
Ilyen sem volt még - Kétszer szólt a magyar himnusz egy WTCR-hétvégén
10 ÓRÁJA
Sochi
Megmagyarázhatatlan manőverrel vágta haza Azcona győzelmi esélyeit Yvan Muller
10 ÓRÁJA