Lada_test_smolensk

Fotó: Eurosport

A gyári Lada Sport Lukoil alakulat szombaton egy sikeres háromnapos tesztet zárt le a oroszországi Szmolenszk versenypályáján, ahol mindkét versenyzőjük gyűjthette a kilométereket a Grantával. A csapat igyekezett a lehető legjobban felkészülni a közeledő moszkvai versenyhétvégére, ami kiemelt fontosságú a Lada számára.
A WTCC először látogat majd Oroszországba, így a ladások először szerepelhetnek hazai pályán, saját közönségük előtt. A háromnapos tesztet követően mindkét pilóta elégedett volt, és optimistán tekintett az egy hét múlva esedékes versenyhétvége elé.
Adria
Halasztják az olasz WTCR-futamot, a Hungaroring a következő állomás
17/07/2021 09:58
"Nemrég fejeztük be az utolsó menetet, és három nagyon hasznos napon vagyunk túl. Az időjárás kegyes volt hozzánk, és az egész csapat nagyon profi hozzáállással dolgozott a három nap során" - mondta James Thompson a WorldTouringCars-nak.
"Visszafogottak de magabiztosak vagyunk, mert úgy érezzük, sikerült előrelépnünk a tesztnek köszönhetően. Persze amíg nem ismerjük meg pontosan a Moscow Raceway vonalvezetését, addig jobb az óvatosság. De nagyon remélem, hogy Mihail és én jó eredményekkel hálálhatjuk meg a csapat erőfeszítéseit."
Mihail Kozlovszkij számára duplán is fontos a moszkvai hétvége, hiszen neki is hazai terep a fővárostól 80 kilométerre található pálya.
"Szerencsére semmi rendkívüli nem történt, rengeteget dolgoztunk a futómű beállításain, és úgy érzem, sikerült előrelépnünk" - mondta röviden a WTC-nek Kozlovszkij.
A Lada Sport Lukoil hamarosan átteszi székhelyét a forma-1-es pályának szánt Moscow Raceway-re, a következő hét ugyanis már a felkészülés jegyében zajlik majd.
Fotó: Mihail Kozlovszkij
WTCR
Ismét fejlesztik a Renault-t, és visszatérnének vele a WTCR-be
16/07/2021 10:52
Aragon
Huff: kifejezetten szeretek Yvan Mullerrel csatázni
15/07/2021 10:21