Rotek_audi_vln

Fotó: Eurosport

A Suzuka és Sanghaj közti bő egy hónapos szünetet több WTCC pilóta is túl hosszúnak találta ahhoz, hogy végig otthon üljön, és az TV-t kapcsolgassa, ezért néhányan elugrottak haknizni más bajnokságokba. A mögöttünk lévő hétvégén három helyszínen (legalább is én ennyiről tudok) is találkozhattunk WTCC-s versenyzőkkel.
Rob Huff, Charles Kaki Ng és Robb Holland a Rotek Racing spéci Audi TTRS versenyautójával indult a Nordschleifén a nürburgringi hosszútávú bajnokság (VLN) utolsó előtti állomásán. A trió azonban sajnos a táv feléig sem jutott a négyórás versenyen, nyolc kör és szűk másfél óra után egy baleset miatt feladták a 38. DMV Münsterlandpokalt. Pedig előzetesen még nyerni szerettek volna, ha megfelelően alakulnak a körülmények.
Adria
Halasztják az olasz WTCR-futamot, a Hungaroring a következő állomás
17/07/2021 09:58
Széles mosollyal utazhatott viszont haza Marc Basseng, aki Laurens Vanthoor és Christian Mamerow társaként ugyanott megszerezte az abszolút győzelmet a Phoenix Racing által felkészített Audi R8 LMS Ultrával.

Basseng_audi_vln

Fotó: Eurosport

Basseng_vln_dobogo

Fotó: Eurosport

Darryl O'Young ezalatt az Ázsiai Porsche Carrera Kupában vendégeskedett Sanghajban (picit teszt okosban :D). A hongkongi folyamatos balszerencsével küzdött az egész hétvége során, és kilencedik lett az első futamon. Utólag csak annyit fűzött hozzá a versenyhez: reméli ezzel a WTCC fordulóra is letudta a problémákat.

Oyoung_porscher

Fotó: Eurosport

Yukinori Taniguchi is Sanghajban körözött (nem árt a tapasztalat), ő az Ázsiai Lamborghini Szuperkupában ment, ahol az első futamon második, a másodikon pedig harmadik lett.

Taniguchi_Lamborghini

Fotó: Eurosport

Fotó: VLN, Darryl O'Young, Yuki Taniguchi
WTCR
Ismét fejlesztik a Renault-t, és visszatérnének vele a WTCR-be
16/07/2021 10:52
Aragon
Huff: kifejezetten szeretek Yvan Mullerrel csatázni
15/07/2021 10:21