Honda_14_reszlet

Fotó: Eurosport

A Hondánál valami miatt nagyon élvezik, hogy vonósnégyest játszanak az idegeinken... Két napja megy az új Civic első nagyszabású tesztje Spanyolországban, de egyelőre semmi. Nincs egy homályos fotó, egy remegő kézzel a bokrok mögül készített videó. Továbbra sem lehet halvány fogalmunk arról, miként fest az új technika.
Mostanában naponta bombázom őket levelekkel, próbálom felhívni a figyelmüket arra, hogy a magyar közönség számára minden apróbb rezdülés fontos, ami a Honda háza táján történik, a válasz ugyanaz. Az európai vezetőség szívesen küldene képet, infót, de a döntések Japánban születnek, és ott a szigor az úr.
Adria
Halasztják az olasz WTCR-futamot, a Hungaroring a következő állomás
17/07/2021 09:58
Persze lehet, hogy nekik van igazuk, hiszen most kiéheztetnek bennünket, és annál nagyobb lesz az élvezet. Nem tudom, én azért már megnézném az a TC1-es bestiát...
Tiago Monteironak köszönhetően legalább a hátsó traktusra vethetünk egy pillantást. Részben látszik a méretes hátsó szárny - az új szabályok egyik ajándéka - illetve felhívnám a figyelmet a rendkívül ötletes álcafestésre: Honda jelekből áll össze a káoszt.
Egy ideig nézegetjük ezt, aztán próbálkozunk tovább, hátha megesik rajtunk a szívük, és egy lazább sörözős este során pattintanak egy normális képet. Elvégre a Citroënt már rengeteget láttuk, most már Hondát akarunk!!
Fotó: Tiago Monteiro
WTCR
Ismét fejlesztik a Renault-t, és visszatérnének vele a WTCR-be
16/07/2021 10:52
Aragon
Huff: kifejezetten szeretek Yvan Mullerrel csatázni
15/07/2021 10:21