Az egyik legnehezebb periódusán van túl az idei Dakar rali, a versenyzők vasárnap maraton szakaszt futottak, ami annyit jelent, hogy este a táborban nem számíthattak a szerelőik segítségére. Mindenkinek abból kellett dolgoznia, ami navigátor és a pilóta fejében van. 


A Dakar-szellemiség viszont még ezeken a nehéz napokon sem hagyja el a résztvevőket. Kinn a pályán a legtöbben továbbra is önzetlenül segítenek a bajba jutottakon. 
Tom Coronel és ikertestvére, Tim a hétfői szakaszon megint megállt egy autónak nehezen, inkább alkatrészkupacnak nevezhető képződmény mellett, ám ezúttal segíteni is tudtak. Ezt videóra is vették, de volt egy másik eset is, amikor már nem került elő a kamera. Egy út szélén veszteglő autósnak akartak pótkereket adni, de sajnos nem passzolt a méret. 
Nürburgring
Michelisz az első sorból rajtolhat a második futamon a Nürburgringen
14 ÓRÁJA
Amúgy Coronelékkel minden a legnagyobb rendben a Dakaron. Tom elmondása szerint az autó nagyon egyben van, nincsenek fura zajok, nyekergések, így folyamatosan nagy tempót diktálhatnak. Ezt a WTCR-pilóta így fogalmazta meg: "Tim végre megtalálta a gázpedált".
Sőt, vannak olyan esetek, amikor Tom-kapitánynak kell rászólnia az ikertesóra, hogy egy picit vegyen vissza, mert nem érezi biztonságosnak a tempót. De Tim is elégedett a tesó navigálásával. 
A kettő együtt jelenleg a 27. helyre jó az összetettben, amivel több mint elégedettek lehetnek, hiszen jobban állnak, mint valaha. Eddig legsikeresebb közös Dakarjuk a tavalyi volt, amikor a 28. helyen fejezték be a versenyt. 
Nürburgring
Tassi elégedett az új csapatával, nem haragszik Micheliszre a Pau-ban történtek miatt
15 ÓRÁJA
Nürburgring
Michelisz: kicsit hátrébb vagyunk a mezőnyben, mint gondoltam
15 ÓRÁJA