Bennani_coronel_marr

Fotó: Eurosport

Rendkívül szimpatikus fotót tett ma közzé az interneten Mehdi Bennani, a marokkói pilóta Tom Coronel vállát átkarolva mosolyogva ül egy szállodai kávéház teraszán, jelezve, hogy szent a béke a két jó barát között.
A mögöttünk lévő WTCC hétvége második futamán Coronel indulhatott az élről, Bennani pedig mögüle a második helyről. A startot követően a marokkói balról szeretett volna elmenni a holland mellett, aki viszont igyekezett lezárni előtte a területet.
WTCR
Tényleg világsztárt igazolt a Zengő Motorsport
18 ÓRA
A Chevrolet és a Honda centikre a fal mellett összeért, ám Bennani láthatóan ezután sem vette el a gázt, sőt kicsivel később jobbra kormányzott, amivel keresztbe forgatta Coronelt. A holland autója csúnyán összetört, és emiatt kénytelen kihagyni a hétvégi franciaországi versenyt.
Az esetet piros zászló követte, Coronel pedig odament a rajtrácson várakozó Bennanihoz, aki láthatóan elborult idegállapotban volt. Hevesen gesztikulált, és közölte, hogy ő még fékezett is, de a holland nem engedett, és tolta a fal felé. Majd azt is elárult, hogy a baleset után sírva fakadt az autóban, mert annyira félt, hogy barátjának valami komoly baja esett. Legvégül aztán félig behúzta a hollandot az autóba, és megölelte.
Coronel végül megúszta a dolgot, ahogy kettejük barátsága is, és ez a legfontosabb.
Bennani egyébként végül egy áthajtásos büntetést és egy három rajthelyes visszasorolást kapott az esetért, utóbbit Franciaországban tölti le. A második futamot a hatodik helyen zárta, ám Hondája megbukott a súlyellenőrzésen, amiért végül kizárták.
Fotó: WTCC Media
[ad#2]
WTCR
Új helyszín került be a WTCR 2021-es naptárába
11/05/2021 08:52
WTCR
Először nyert a Hyundai Elantra N, Nagy Dani pedig ötödik
09/05/2021 17:32