A nyári szünet jó hatással van a WTCC-s pilóták szerelmi életére, Rob Huffal nagyjából egy időben Darryl O'Young is feleségül vette kedvesét, Ambert. Ettől pedig annyira lendületbe jött, hogy kategória  harmadik lett a hétvégi Sepangi 12 órás GT versenyen. A hongkongi pilóta az LKM Racing színeiben egy Porsche 911-el ment. Csapattársa volt az istálló főnöke, Alan Siu, valamint a japán Keita Sawa. A trió 309 kört tett meg a sepangi pályán, és dobogóra állhatott a Pro-Am (profi-amatőr) kategóriában.
"Nagyon boldog vagyok, hogy lehetőségem volt elindulni ezen a futamon, amíg a nyári szünet miatt nincs versenyem a SEAT-tal. Az elmúlt négy évben ez a harmadik dobogós helyezésem itt, úgyhogy örülök, hogy jó eredményhez segítettem a csapattársaimat. Közben pedig nagyon várom már az amerikai WTCC futamot. Sonoma egy különleges helyszín számomra, többször is mentem ott még Forma-Forddal és Forma-Renault-val" - mesélte O'Young.
Ehhez még annyit tennénk csak hozzá, hogy "health, wealth, happyness, Darryl!" O'Young egyébként nem olyan exhibicionista, mint Huffy, csak két fotót találtunk az esküvőről.
WTCR
Új helyszín került be a WTCR 2021-es naptárába
TEGNAP 08:52
Fotó: Ian Mar
WTCR
Először nyert a Hyundai Elantra N, Nagy Dani pedig ötödik
09/05/2021 17:32
WTCR
Nagy Dani a dobogón, Mikel Azcona nyerte az első szlovákiai futamot
08/05/2021 18:22