Michelisz_rus_honda_fp2

Fotó: Eurosport

Richard Coleman őszintén bevallotta az FP2 előtt, hogy a Bamboo Engineering kicsit elveszett a beállítások keresése közben, és most úgy tűnik, a Zengő Motorsport és Michelisz Norbi is betévedt az erdőbe. Az FP2 kicsit rázósan indult, egy kicsúszás után Norbinak vissza kellett jönnie a boxba.
Az ellenőrzést követően azonban még bőven volt ideje elmozdulni az utolsó előtti helyről, a baj csak az volt, hogy nem sikerült. Hiába jöttek biztató első szektoridők, a pálya középső harmadában Norbi rengeteget veszített, és itt most több másodpercről beszélünk. Ami még ennél is aggasztóbb, az a tanácstalanság, ami Norbi legutóbbi nyilatkozatából érződik.
WTCR
Huff: figyeljenek, mert a Zengő Motorsport nagy meglepetést fog okozni
3 ÓRA
Eddig tudtuk, mi a probléma az autóval, volt mire haragudni. Most viszont csak az erdő van, minden fát pedig lehetetlen kivágni.
"Most sem volt jó érzés menni az autóval, lépegetünk ugyan a jó irányba, de túlságosan kis lépésekkel. Látszik, hogy a többiek fejlődnek, mi viszont eléggé egy helyben topogunk. Sajnos nem tudom, miért voltunk ennyire lassúak, pedig ugyanúgy próbálkoztam, mint eddig. Nem voltam 100%-on, de úgy mentem, mint az előző hétvégék szabadedzésein, most sem vállaltam kevesebb kockázatot. Elég meglepő volt, amikor kiszálltam az autóból és láttam, hogy még az időmérő táblázat első oldalán sem vagyunk rajta."
"Két óránk van az időmérőig, így a világot már nem fogjuk megváltani ennyi idő alatt. Részemről kicsit visszafogottabbak lettek az elvárások az időmérőt illetően mint néhány órával ezelőtt" - mondta Norbi az FP2 után.
Reménykedjünk abban, hogy új gumin ismét elkezd majd működni a Civic, és sikerül bejutni a Q2-be.
Az időmérő edzés 12:30-kor kezdődik, és az Eurosport Player élőben közvetíti.
Fotó: WTCC Media
WTCR
Tényleg világsztárt igazolt a Zengő Motorsport
TEGNAP 06:00
WTCR
Új helyszín került be a WTCR 2021-es naptárába
11/05/2021 08:52