Michelisz_honda_feher_1

Fotó: Eurosport

A JAS tartotta magát legutóbbi ígéretéhez, és ma délelőtt végre elkészült Michelisz Norbi új TC1-es Hondájával. A Zengő Motorsport hivatalos honlapja szerint az 2014-es Civic nemrég gurult ki az olasz csapat arlunoi főhadiszállásáról, és már útban van a tesztpálya felé.
A tervek szerint először Gabriele Tarquini meg vele néhány installációs kört (neki van tapasztalata az autóval), azután pedig végre Norbi és a csapat is birtokba veheti a nagyon várt szekeret.
Adria
Halasztják az olasz WTCR-futamot, a Hungaroring a következő állomás
17/07/2021 09:58
Természetesen az első teszt még nem a teljesítmény hajszolásáról szól majd, a fiúk igyekeznek minél gyorsabban megismerkedni az autóval, és Norbi számára is a barátkozás lesz az első számú feladat.
Ma délután tehát kezdetét veszi a shakedown, holnap pedig jöhet egy tartalmasabb teszt. Nem sok, de ahogy már mondtam, ezzel is sokkal beljebb leszünk, mint egy éve, amikor gyakorlatilag Monzában kapták meg az autót a magyarok.
Bizakodjunk, hogy ha van is probléma az autóval (biztos, hogy lesz, minden új versenyautóval van), az a következő két nap során kijön, és még lesz idő megjavítani. Jó lenne végigmenni mindkét marrakeshi futamon, és gyűjteni pár pontot.
A nap során igyekszünk további információkat szerezni, de nem mindig könnyű...

Michelisz_honda_feher_3

Fotó: Eurosport

Michelisz_honda_feher_4

Fotó: Eurosport

Michelisz_honda_feher_2

Fotó: Eurosport

Fotó: Zengő Motorsport
[ad#2]
WTCR
Ismét fejlesztik a Renault-t, és visszatérnének vele a WTCR-be
16/07/2021 10:52
Aragon
Huff: kifejezetten szeretek Yvan Mullerrel csatázni
15/07/2021 10:21