A csütörtöki volt az utolsó olyan nap a WTCC pilóták számára Japánban, amikor nem ültek autóba. A versenyzők viszont így is a pályán töltötték az idő jelentős részét, bár klasszikus pályabejáráshoz nem volt nagy kedve senkinek, hiszen egyelőre két napja ömlik az eső Suzukában. Mai "életképek" gyűjteményünket Rob Huff rövid beszámolójával kezdjük, akit nem zavart az eső.
"Mozgalmas napunk volt. Reggel 7:30 környékén elmentem futni egyet a pályán, aztán reggeliztem, Yvannal, Alainnel, Tiagoval, Nashyvel. Daryllel és Duduval. Beugrottam vásárolni egyet Suzukába, aztán vissza a pályára egy média és egy mérnök megbeszélésre. A nap egy jó vacsorával zárult. Az elmúlt 48 órában szakadt az eső, de a hétvégére jobb lesz" - írta Huff.
Az összetettben holtversenyben második brit művészkedett is egy kicsit, hogy megmutassa nekünk, milyen színesen készül a Chevrolet a hétvégére. A kis kockás füzetből már teszik is fel a beállításokat a Cruze-re.
WTCR
Először nyert a Hyundai Elantra N, Nagy Dani pedig ötödik
TEGNAP 17:32
Huff vacsora után még lazított egyet Mullerrel. Ez elméletileg bowling, bár kicsit fura a kéztartás... :D Superhero Yvan!
A vacsora másoknak is "jól" sikerült. Lehet, hogy szűk látókörű és begyöpösödött öregember vagyok, de ehhez bottal sem nyúlnék hozzá. Mennék inkább pizzázni a bamboosokkal. Az asztal körül: Monteiro, Tarquini és Giancarlo Bruno, Tarquini versenymérnöke. Welcome back, Giancarlo! Az elmúlt néhány futamot sajnos kihagyta a kiabálós májsztró.
Öt év Japánban, és Tom kapitány egy felhőkarcolót is lebontana pálcikákkal.
De nem csak kajálni mentek a srácok Japánba. Monteiro például fotózkodott a Honda legendás járműveivel. Valentino Rossi motorjával, és egy Williams-Honda F1-es autóval. Feladvány: kinek az autója volt ez? :D
Az STR-nél és a Bamboo-nál keményen folyt a munka, hogy az új pilóták autói elkészüljenek péntekre. A látogatóba érkező René Münnich O'Young eddigi festésével megy majd Suzukában, de már ott az All-Inkl. matrica is...
... Darrly O'Young Chevyje pedig újra narancsba öltözött, mint tavaly.
Charles Ng is elég sok időt töltött ma a boxban, sőt az ő autóját ki is tolták kicsit... ázni...
Egyébként O'Young szerint is sz@r az idő... :)
És még egy apró figyelmesség, James Nash ezt kis ajándékot kapta a Ford Japán-tól.
Amikor ezeket a sorokat írom, Suzukában már lassan éjfélre jár, úgyhogy a mezőny nagy része kis Balázs sorsára jutott, elaludt szépen. Holnap, helyi idő szerint 13:30-kor teszt!!!! Az nálunk 6:30, úgyhogy feküdjetek le időben, és készítsétek be a pokrócot reggelre. :)
WTCR
Nagy Dani a dobogón, Mikel Azcona nyerte az első szlovákiai futamot
08/05/2021 18:22
WTCR
Nagy Daninak a kvali után akár a dobogó is elérhető Szlovákiában
08/05/2021 10:23