Honda_teszt_valencia_4

Fotó: Eurosport

Tegnap este számoltunk be itt a WTCC Blogon, hogy egyes hírforrások egy ötödik TC1-es Honda lehetőségét pedzegetik. A mozgolódást Francois Ribeiro, az Eurosport Events motorsport igazgatója indította el, amikor Valenciában arról beszélt, nagyon valószínű, hogy a negyedik Citroen C-Elysée (Mi Qing Hua) mellett a japánok is csatasorba állítanának egy újabb Civic-et a szezon második felében.
Tegnap ennek kapcsán a fantáziámat is szabadjára engedtem kicsit, ám azóta sikerült beszélnem az illetékesekkel, és mint kiderült, az ötödik Honda kérdése egyelőre nincs napirenden.
WTCR
Tassi Attila magabiztos Estoril előtt, de fejlődne is
19 ÓRÁJA
"Ami Valenciában elhangzott, az inkább a WTCC vezetőségének vágyairól szólt, és nem a valódi tervekről. Az említett mondat egy informális beszélgetés során hangzott el, de az ötödik Hondáról szól hírnek semmiféle hivatalos háttere nincs" - tisztázta a helyzetet William De Braekeleer, a Honda Motor Europe motorsport igazgatója a WTCC Blog kérésére.
Egyelőre tehát marad a biztos 16 (négy Honda, három-három Citroen és Lada, hat Chevrolet), illetve a plusz egy C-Elysée, amely a szezon második felében összesen öt versenyhétvégén áll majd rajthoz.
Fotó: Honda Racing
[ad#2]
WTCR
PURE ETCR program – Vallelunga, 2021
18/06/2021 12:30
WTCR
Valójában hidrogénnel mennek Nagy Daniék versenyautói
17/06/2021 19:48